LEGO 31133 Wit konijn

Bij SpeelGoedNL: €  16,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-31133
Leeftijd : 8+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 258
EAN : 5702017415864
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Creator
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Creator 3in1 Wit konijn 31133 bouw- en speelset; bouw een konijn en bouw het daarna om tot een kaketoe of een witte zeehond; een creatief cadeau voor kinderen van 8 jaar en ouder die graag met dieren spelen (258 onderdelen)

LEGO 31133 Wit konijn

LEGO® fans zullen deze Creator 3in1 Wit konijn speelset geweldig vinden. Ze kunnen het model ombouwen tot een kaketoe of een witte zeehond.Kinderen van 8 jaar en ouder kunnen leuke verhalen bedenken met deze LEGO® Creator 3in1 Wit konijn (31133) set. De set bevat een konijn om zelf te bouwen met een verstelbare kop, poten, bek en oren en keuze uit 2 snacks: een wortel of een bloem.

Non-stop fantasierijk speelplezier voor dierenliefhebbers
Deze LEGO Creator 3in1 set biedt kinderen 3 verschillende bouw- en speelervaringen. Ze kunnen een speelgoedkonijn bouwen en dit vervolgens ombouwen tot een prachtige kaketoe die zaadjes eet ofeen schattige witte zeehond met een vis als tussendoortje.

Een leuke digitale ervaring voor LEGO fans
Met de LEGO Builder app kun je het model draaien, erop inzoomen en het visualiseren. Dit begeleide bouwproces helpt jongere bouwers om hun creatie tot leven te brengen op hun tablet of smartphone en geeft hen het gevoel dat ze iets bereikt hebben.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....