LEGO 21257 Duel met de Verslinder

Bij SpeelGoedNL: €  37,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-21257
Leeftijd : 8++
Onderdelen : 420
EAN : 5702017583334
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Minecraft
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Slijm- en kotsprojectielen zijn slechts 2 van de redenen waarom kinderen dol zijn op de Verslinder, de walgelijke actiefiguur in deze allereerste Minecraft Legends® set.

LEGO 21257 Duel met de Verslinder

Het Duel met de Verslinder (21257) is de allereerste LEGO® Minecraft Legends® set. Met de meest weerzinwekkende (en meest populaire!) Minecraft® actiefiguur in een avontuur om zelf te bouwen is dit een geweldig cadeau voor Minecraft spelers van 8 jaar en ouder.
Deze LEGO Minecraft set speelt zich af in de nieuwe wereld van Minecraft Legends en bevat een van de eindbazen uit de game: de Verslinder. De grote bouwbare figuur heeft lange, zwaaiende armen en een lichaam vol korsten, littekens, zweren en schimmels. Met een druk op de knop kan de Verslinder braaksel uit zijn bek afvuren en slijm uit zijn rugzak lanceren. Er is ook een figuur van een Minecraft boswachterheld met authentieke elementen uit de game: een vlag, cape, diamanten zwaard en luit. De boswachter rijdt op een Grote snavel en voert het bevel over zijn bondgenoten – een skelet en een keisteengolem. Voor extra digitaal plezier kunnen bouwers met de LEGO Builder app inzoomen, modellen in 3D draaien en hun voortgang bijhouden.De Verslinder uit Minecraft Legends® gaat tekeer! Met braaksel dat hij uit zijn bek spuugt, slijmraketten die uit zijn rugzak schieten en enorme armen die alles op zijn pad verpletteren – wie gaat de walgelijke Verslinder stoppen? De boswachterheld verschijnt op de rug van Grote snavel. Met een zwaaiende vlag en een diamanten zwaard aan hun zijde spelen ze op een luit om een skelet en een keisteengolem op te roepen. Laat de confrontatie beginnen!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....