LEGO 21256 Het kikkerhuis

Bij SpeelGoedNL: €  46,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-21256
Leeftijd : 8++
Onderdelen : 400
EAN : 5702017583327
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Minecraft
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Fans van Minecraft® actie en de bekende kikkers uit de game zullen het geweldig vinden om het kikkerhuis te bouwen en buiten in het moeras een zombie en een drenkeling te verslaan.

LEGO 21256 Het kikkerhuis

Dit LEGO® Minecraft® speelgoedhuis heeft de vorm van een kikker en wordt geleverd met figuren van populaire personages uit de game. LEGO Minecraft Het kikkerhuis (21256) is een leuk en praktisch cadeau voor kinderen van 8 jaar en ouder.
Het kikkerhuis zit vol authentieke Minecraft details: een bed, tafel, werkbank, oven, kist, taart en honing en een afneembaar dak voor gemakkelijke toegang. Buiten is een boerderij waar spelers bieten, tarwe en bloemen kunnen oogsten en een meer waar kinderen een hengel en een donker eikenhouten speelgoedboot met roeispanen kunnen gebruiken. Er zijn 3 soorten kikkers (groen, grijs en bruin) en een slijm dat, zoals spelers zullen weten, een speciale interactie heeft met kikkers. Deze veelzijdige LEGO® Minecraft set bevat een held, een zombie en een drenkeling met drietand voor urenlang rollenspelplezier. Jonge bouwers zullen ook dol zijn op de LEGO Builder app, waarmee ze kunnen inzoomen, modellen kunnen draaien in 3D en hun voortgang kunnen bijhouden.Bouw een huis in de vorm van een kikker voor de moerasverkenner met daarin alles wat een Minecrafter nodig heeft: een bed, werkbank, oven, kist, taart en honing. Buiten is een boerderij waar je bieten, tarwe en bloemen kunt oogsten. Als er een zombie op je afkomt, weer je die af met een diamanten zwaard en ontsnap je in een boot over het meer. Maar het spannende avontuur gaat verder als een drenkeling met een drietand verschijnt!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....