LEGO 21060 Kasteel Himeji

Bij SpeelGoedNL: €  132,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw en GRATIS (standaard) verzending
Artikelnummer : LE-21060
Leeftijd : 18+
Releasedatum : 7-2023
Onderdelen : 2125
EAN : 5702017417721
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Architecture
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Architecture Monumentencollectie: Kasteel Himeji 21060 bouwset; verzamelmodel voor volwassenen om te bouwen en neer te zetten; leuk cadeau voor liefhebbers van Japan, bekende Japanse gebouwen, geschiedenis en reizen (2125 onderdelen)

LEGO 21060 Kasteel Himeji

Breng een eerbetoon aan de majestueuze schoonheid van Kasteel Himeji in Japan met dit LEGO® Architecture displaymodel (21060). Reis naar de stad Himeji zonder je huis te verlaten terwijl je authentieke details namaakt, zoals de torens van het kasteel, looppaden en asymmetrische muren in LEGO stijl. Haal de bovenkant eraf om de vereenvoudigde indeling te bekijken.

Een model voor alle seizoenen

Dit model richt zich op het bovenste gedeelte van het enorme terrein en wordt geleverd met 4 bouwbare kersenbomen, waarvan 2 met groene bladeren en 2 met roze bloesems. In de doos en in de LEGO Builder app vind je stapsgewijze instructies om je te begeleiden tijdens het creatieve bouwproces.

Cadeau-idee

Dit verzamelmodel van LEGO stenen maakt deel uit van de reeks LEGO Architecture sets voor volwassenen die graag met creatieve activiteiten aan de slag gaan. Een mooi cadeau voor jezelf en een prachtige verrassing voor iedereen die van architectuur, Japanse geschiedenis of reizen houdt.Geniet van wat tijd voor jezelf: bouw je eigen LEGO® versie van het kasteel dat majestueus boven de stad Himeji in Japan uittorent. Leg de herkenbare details vast, zoals de torens van het kasteel, de vele looppaden en de asymmetrische muren. Bouw een deel van het enorme terrein van het kasteel met kersenbomen – versier ze met groene bladeren of roze lentebloesems en bewonder je bijzondere blikvanger.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....