LEGO 11035 Creatieve huizen

Bij SpeelGoedNL: €  44,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-11035
Leeftijd : 4++
Onderdelen : 850
EAN : 5702017583006
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Classic
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Bouwset met verschillende speelgoedhuizen. 6 knusse LEGO® Classic Creatieve huizen in verschillende kleuren, ontwerpen, maten en vormen die kinderen vanaf 4 jaar kunnen maken en aanpassen.

LEGO 11035 Creatieve huizen

Inspireer jonge bouwers met LEGO® Classic Creatieve Huizen (11035): 6 kleurrijke huizen die kinderen kunnen bouwen, combineren en aanpassen. Deze LEGO huizenset met ramen, deuren en accessoires stimuleert het zelfvertrouwen, verbetert de concentratie en versterkt het probleemoplossend vermogen bij meisjes en jongens vanaf 4 jaar.
Er zijn eenvoudige instructies om 6 verschillende modellen te bouwen. Daarna kunnen kinderen hun huizen hoger maken en deuren, ramen, daken, tuinen en meer verwisselen om het ontwerp van elk huis te veranderen. De set bevat 8 ideeën die kinderen inspireren hun modellen nog verder uit te breiden. Ook kunnen ze één extra groot LEGO huis bouwen met veel onderdelen uit de set. Instructies zijn ook te vinden in de LEGO Builder app, waarmee kinderen kunnen inzoomen, modellen kunnen draaien en hun voortgang kunnen bijhouden.
LEGO Classic speelgoed zit vol ideeën en inspiratie, waarmee ouders bouwplezier en mijlpalen in de ontwikkeling met hun kinderen kunnen delen.Bouw 6 kleurrijke huizen met verschillende stijlen, hoogtes en vormen. Het creatieve plezier gaat door als je stenen toevoegt om de huizen hoger te maken en deuren, ramen, daken, tuinen en meer verwisselt om het ontwerp van elk huis te veranderen. Voor nog meer mogelijkheden kun je de 8 meegeleverde ideeën gebruiken om je gebouwen nog cooler te maken. Of combineer veel stenen om één supergroot huis te bouwen!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....