LEGO 10423 Mensen en hun emoties

Bij SpeelGoedNL: €  44,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10423
Leeftijd : 3++
Onderdelen : 71
EAN : 5702017583785
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO DUPLO

LEGO 10423 Mensen en hun emoties

Meer afbeeldingen

Met dit aanpasbare LEGO® DUPLO® speelgoed kunnen peuters hun emoties naspelen en leren dat iedereen anders, maar ook geweldig is!

LEGO 10423 Mensen en hun emoties

Vul de speeltijd van peuters vanaf 3 jaar met plezier en creativiteit met LEGO® DUPLO® Stad Mensen en hun emoties (10423). Nieuwsgierige peuters ontdekken dat mensen in alle soorten en maten bestaan en dit speelgoed helpt ze te begrijpen dat we er misschien heel verschillend uitzien, maar toch allemaal vrienden kunnen zijn.
Deze set bevat 71 stenen en onderdelen om 5 bouwbare personages te maken, waaronder 5 pruikstenen en 1 wielbasis. De verbeelding van peuters groeit terwijl ze lichamen, benen, gezichten en kapsels combineren om een eindeloze reeks vriendelijke personages te maken. Met 10 verschillende gezichtsstenen kunnen peuters uitdrukken hoe hun poppetjes zich voelen en beschrijven wat die uitdrukkingen betekenen. De set is ook een ideale manier om gesprekken te beginnen over hoe anders iedereen is!
Dit bouwspeelgoed bevat kleurrijke stenen in interessante vormen die voor kleine vingertjes aantrekkelijk zijn om te verkennen, waardoor peuters onbeperkt creatief kunnen spelen.Stimuleer de creativiteit van peuters en help ze hun emoties te verkennen met LEGO® DUPLO® Stad Mensen en hun emoties. Peuters bouwen en herbouwen de 5 personages om de diverse wereld die ze om zich heen zien te weerspiegelen. De set bevat een reeks kleurrijke stenen en onderdelen om kinderen boeiende personages te laten maken, terwijl de 10 expressieve gezichten ze helpen om hun eigen gevoelens over te brengen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....