speelgoednl.nl 8.9 out of 10 based on 1846 ratings.

SpeelGoedZeist

Afhaaladres

Winkelcentrum de Clomp
Postkantoor - CadeauShop
(Van der Sluys-Pauw)
De Clomp 3130
3704 KA ZEIST

Openingstijden

Maandag van 11.00 – 17.45 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 – 17.45 uur
Zaterdag van 9.00 – 16.30 uur

Gesloten wegens vakantie tijdens 23-7 en 15-8

Afhaalpunt in Zeist

SpeelGoedZeist verkoopt een klein LEGO assortiment in het Postkantoor/CadeauShop van de Sluys-Pauw. Je kunt bij SpeelGoed Zeist LEGO kopen voor dezelfde lage prijzen als in de webshop van SpeelGoedNL. Ook kun je hier je online bestelde LEGO afhalen en zo geld besparen op de verzendkosten.


Voortaan hoef je voor uitstekende service en betaalbare LEGO Zeist niet uit. Bij SpeelGoedZeist mag je LEGO maar liefst 180 dagen na aankoop nog retourneren. Als de LEGO nog ongeopend is en in dezelfde staat als je het bij ons hebt gekocht, dan krijg je het aankoopbedrag retour. En dat voor zo’n goede prijs! Wanneer jij je bestelling plaatst in onze webshop kun je voor de optie afhalen in Zeist kiezen. Wij laten jou per e-mail weten wanneer je bestelling voor je klaar ligt. Houd er rekening mee dat dit een extra dag kan duren in verband met verzending vanuit ons hoofdmagazijn naar de afhaallocatie.


 

Van der Sluys-Pauw/SpeelGoedZeist: 030- 695 6565

Klantenservice SpeelGoedNL: 088 - 0909 300

 

Tot ziens bij SpeelGoedZeist!

 

Nieuwe LEGO afhaalpunten gezocht!

Ben jij of ken jij een ondernemer die ook graag LEGO afhaalpunt van ons wil worden? Dat kan! SpeelGoedNL is namelijk opzoek naar enthousiaste samenwerkingspartners. LEGO is niet alleen hartstikke leuk, maar het trekt ook veel klanten. Geen ervaring met speelgoed, maar wel enthousiast? Geen probleem! Wij houden je up-to-date en leren je alles wat je over LEGO moet weten.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....