SpeelGoedZeist

Afhaaladres

Speelgoed Zeist
Westerveld Elektrotechniek
Laan van Cattenbroeck 9
3703 BH Zeist
Telefoon: 030 - 692 4367

Openingstijden

Maandag van 10.00 – 18.00 uur*
Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 – 18.00 uur*
Zaterdag van 9.00 – 13.00 uur
* Gesloten tussen 12.00 en 13.00

Afhaalpunt in Zeist

SpeelGoedZeist verkoopt een ruim LEGO-assortiment en het complete assortiment van Light STAX in de winkel van Westerveld Elektrotechniek. Je kunt bij SpeelGoedZeist LEGO en Light STAX kopen voor dezelfde lage prijzen als in de webshop van SpeelGoedNL. Ook kun je hier je online bestelde LEGO afhalen en zo geld besparen op de verzendkosten.

Voortaan hoef je voor uitstekende service en betaalbare LEGO Zeist niet uit. Bij SpeelGoedZeist mag je LEGO maar liefst 180 dagen na aankoop nog retourneren. Als de LEGO nog ongeopend is en in dezelfde staat als je het bij ons hebt gekocht, dan krijg je het aankoopbedrag retour. En dat voor zo’n goede prijs! Wanneer jij je bestelling plaatst in onze webshop kun je voor de optie afhalen in Zeist kiezen. Wij laten jou per e-mail weten wanneer je bestelling voor je klaarligt. Houd er rekening mee dat dit een extra dag kan duren in verband met verzending vanuit ons hoofdmagazijn naar de afhaallocatie.

 

Let op: de voorraad in de webshop is niet altijd gelijk aan de voorraad in de winkel. Wil je weten of de set die jij zoekt in de winkel op voorraad is? Bel ons dan op 030-6924367 of de Klantenservice van SpeelGoedNL: 088 - 0909 350

 

Tot ziens bij SpeelGoedZeist!

 

Nieuwe LEGO afhaalpunten gezocht!

Ben jij of ken jij een ondernemer die ook graag LEGO afhaalpunt van ons wil worden? Dat kan! SpeelGoedNL is namelijk opzoek naar enthousiaste samenwerkingspartners. LEGO is niet alleen hartstikke leuk, maar het trekt ook veel klanten. Geen ervaring met speelgoed, maar wel enthousiast? Geen probleem! Wij houden je up-to-date en leren je alles wat je over LEGO moet weten.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....