Nieuwe Friends Pop Stars bij SpeelGoedNL.NL

 

Droom jij ook wel eens van een leven als popster? Met de LEGO Friends Popstars wedstrijd kan jouw droom werkelijkheid worden! Kom naar de winkel voor een gratis LEGO Friends magazine. Maak de popquiz in het magazine, stuur de antwoorden op en win een popster-moment voor jou en je beste vriendin!

Koop friends popster lego 41103 bij Speelgoednl.nl

De meiden van LEGO Friends ontmoeten popster Livi en mogen een dagje met haar mee op stap. In het gratis LEGO Friends magazine lees je er alles over: neem een kijkje achter de schermen tijdens het concert van Livi, lees een exclusief interview en ontdek welke outfit Livi draagt op het podium. Een tijdschrift vol glitter en glamour, styling tips, interviews en foto’s. Het magazine is helemaal gratis af te halen bij onze winkels SpeelGoedZwolle en SpeelGoedEde .

Popster Quiz

Met de Popster quiz in het magazine kun je bovendien je eigen popster-moment winnen! Als je alle vier de vragen goed beantwoordt, maak je kans op een dagje leven als een popster met je beste vriendin. Je mag dan een hele dag doorbrengen in een opnamestudio, krijgt zangles van de Deense singer-songwriter Sarah West, wordt gestyled als een zangeres, krijgt een professionele fotoshoot en mag tot slot je eigen CD opnemen.
Een dag om nooit meer te vergeten!

Koop friends popster lego 41104 bij Speelgoednl.nl

Naast deze geweldige hoofdprijs worden er ook nog eens prachtige LEGO Friends popstars sets weggegeven zoals de Toerbus (LEGO 41106) en het Popstars Podium (LEGO 41105).

Dus kom gauw naar de winkel en wie weet zing jij straks de sterren van de hemel op je eigen LEGO Friends Popstars CD!

Anderen zijn ook geïnsteresseerd in: