Star Wars Constraction verkrijgbaar bij SpeelGoedNL

Levensechte LEGO

Naast alle futuristische LEGO ruimteschepen en minfiguren die er in de afgelopen jaren van Star Wars zijn verschenen, komt LEGO dit najaar met een verrassend nieuw aanbod. Vanaf september 2015 ligt er een reeks levensechte constructiefiguren in de schappen om zelf te bouwen. De Star Wars helden in het groot!

Grote constructiefiguren

De nieuwe LEGO Star Wars sets bevatten elk een figuur van zo’n 20-30 cm hoog die allen een legendarisch personage uit de Star Wars films voorstellen. Er zijn in totaal zes verschillende sets. Natuurlijk zien we Darth Vader (LEGO 75111), Luke Skywalker (LEGO 75110) en Obi-Wan Kenobi (LEGO 75109). Maar ook de vierarmige General Grievous (LEGO 75112), Jango Fett (LEGO 75107), en de machtige Clone Commander Cody (LEGO 75108) zijn nu in het groot na te bouwen.

p>

De constructiefiguren zet je zelf in elkaar met behulp van de bijgeleverde instructies. Vervolgens kun je ze in allerlei coole vechtstanden zetten met de verstelbare ledematen. De gewrichten van de constructiefiguren vormen ijzersterke verbindingen die niet zomaar uit elkaar vallen. De Star Wars figuren zijn bovendien voorzien van accessoires zoals lichtzwaarden, jet packs en stoffen capes om het spel compleet te maken.

Verrassende dimensie

Met de keuze voor deze levensechte constructiefiguren voegt LEGO een verrassende nieuwe dimensie toe aan de speelwereld van het Star Wars LEGO universum. Met de constructiefiguren kunnen de beroemde scenes uit de iconische Star Wars films keer op keer worden nagespeeld. De LEGO Star Wars constructies zijn gemaakt voor Star Wars fans van 9-12 jaar, maar zeker niet verboden voor Star Wars fans en verzamelaars van andere leeftijden. Naast de grote constructiefiguren komen er in september 2015 ook nog zeven nieuwe reguliere Star Wars sets uit. In december 2015 gaat de nieuwe Star Wars film “The Force Awakens” in première. Voorlopig dus nog heel wat te ontdekken in het universum ver, ver weg!

Nieuwe Star Wars LEGO bij SpeelGoedNL

Uit onze September Nieuwsbrief

The force Awakens bij SpeelgoedNL LEGO Star Wars Constraction nu verkrijgbaar Maandaanbieding september Ruimtevaart Shuttle Maandaanbieding September Groot LEGO opberghoofd Gratis verzending in Nederlands bij bestelling van 99 euro Hubelino wint prijs voor Educatief speelgoed LEGO All Stars Actie SBrick afstandsbediening