Speurneuzen Gezocht

Heb jij een neus voor LEGO?

Doe dan mee met onze LEGO speurtocht tijdens het LEGO event in SpeelGoedEde en wie weet win jij de LEGO 10242 Mini Cooper!

Ben jij fan van LEGO en wil jij graag die fantastische LEGO mini Cooper winnen? Kom dan op zaterdag 26 september tussen 10:00 uur en 16:00 uur naar het LEGO event in de winkel van SpeelGoedEde. Aan de hand van foto’s ga je op zoek naar de LEGO items in de prachtige vitrine, gemaakt door LEGOfreaks Leerdam. Daarvoor heb je niet alleen je ogen en een speurneus nodig, maar ook een goed stel hersens. Want bij elke foto hoort ook een LEGO vraag die je juist moet beantwoorden. Kun jij de meeste items vinden en heb jij de meeste vragen goed? Dan win jij de LEGO 10242 Mini Cooper!

Iedereen mag meedoen met de speurtocht en je hoeft je niet vooraf op te geven. De winnaar wordt in de week na het event bekend gemaakt via onze Facebook pagina.

Naast de speurtocht zijn er nog allerlei andere leuke activiteiten te doen tijdens het event, zoals diverse workshops (wel even aanmelden van tevoren) of bouwen met lichtgevende bouwstenen in de LIGHT STAX bouwhoek!

Tot ziens op 26 september!

Meld je aan voor de workshops

 

 

Win een LEGO 10242 Mini Cooper