De dinosaurussen zijn terug! In Jurassic Park is het de wetenschappers gelukt om uit genetisch materiaal een nieuwe soort dinosaurus te laten herleven: de Indominus Rex. Maar paniek breekt uit als dit reusachtige dier weet te ontsnappen. Wie kan nog vluchten voor de stampende klauwen en angstaanjagende kaken?

Het nieuwe LEGO thema Jurassic World is vernoemd naar de film die gelijktijdig uitkomt. Met de zes avontuurlijke LEGO sets met bijbehorende minifiguren speel je de scenes uit de Jurassic World film na. Vang de vliegende pteranodon in het net van de helikopter (LEGO 75915) of schiet de dilophosaurus neer met harpoengeweren voordat hij Gray in de gyrosphere te pakken krijgt (LEGO 75916). De dierenartsenwagen (LEGO 75917) heeft een roterend harpoengeweer op het dak om de reptielen te verdoven. Het meest indrukwekkende dier is de Indominus Rex, die geleverd wordt bij de grootste set (LEGO 75919 ), inclusief een groot dinoverblijf met veel extra’s. Maar ook de T-Rex (LEGO 75918) jaagt de bezoekers van Jurassic World de stuipen op het lijf. Welke set je ook kiest, je krijgt er altijd een levensechte dinosaurus of vogel met bewegende ledematen bij, en natuurlijk tal van accessoires.

Het LEGO Jurrassic World thema is een heel nieuw LEGO thema, gericht op jongens in de leeftijd van 6-12 jaar. De reusachtige oerdieren die met hun gebrul en gestamp de grond laten trillen vormen een bron van inspiratie voor avontuurlijke verhalen. Goed voor urenlang speelplezier. Met de sets kun je de scenes uit de film naspelen, maar natuurlijk ook je eigen spannende verhalen bedenken waarin je zelf de hoofdrol speelt.

LEGO Jurassic World