LEGO plezier voor jong en oud

 

LEGO tentoonstelling op 22 november 2014

Het station van LEGO

Heb jij oog voor detail? Wanneer jij als LEGO fan graag een gokje waagt en zelf al veel LEGO bouwwerken hebt gezien let dan op! Op zaterdag 22 november a.s. zal er een geweldig groot LEGO treinstation worden tentoongesteld in Ede tijdens de LEGO Dag. Dit geweldige bouwwerk zal bestaan uit oude en nieuwe LEGO treinen die je wellicht nog nooit eerder hebt gezien. Momenteel wordt er druk gebouwd door onze meesterbouwers 'Legofreaks Leerdam' om het treinstation op 22 november gereed te hebben voor alle treinreizigers. Kijk voor meer informatie over deze MOC-bouwers op www.legofreaksleerdam.nl.

 

Prijsvraag: Union Station MOC

Het is nog een raadsel uit hoeveel steentjes dit bouwwerk zal bestaan. Wij zijn benieuwd wie dit kan raden! Daarom hebben wij de volgende prijsvraag: "Uit hoeveel LEGO steentjes bestaat deze Union Station MOC?"

Wij nodigen je uit om op 22 november een tussenstop te maken in Ede en mee te doen aan onze prijsvraag! We zullen er voor zorgen dat er geen vertraging is dus je kunt direct inchecken bij deze LEGO belevenis.

Degene die de beste schatting maakt van het aantal stenen wint. Wie weet ga jij naar huis met het kleine broertje van de Union Station MOC, de LEGO 60050 Treinstation t.w.v. €44,95! 

PRIJS: LEGO 60050 Treinstation

LEGO 60050 City treinstation

 

Workshop: Make and Take

make en take workshop in ede

Maak speciaal voor de Kerst je eigen unieke kerstbal! Natuurlijk krijg je het resultaat mee naar huis. Ingewikkeld? Nee hoor. Je wordt geholpen door een ervaren LEGO workshopleidster.

Leeftijd indicatie: 4+ (onder begeleiding van een ouder),
6+ (zelfstandig).
Maximum aantal deelnemers voor deze workshop: 8.

Kosten: € 5,-- inclusief materialen

Inschrijving: uiterlijk 1 week voor de workshop.

Betaling: contant bij aanvang van de workshop.

 

Schrijf je in voor de workshop

 

 

Workshop: LEGO Creationary spel

Samen met andere kinderen ga je een gaaf LEGO spel spelen. Bouw de mooiste creaties en raad wat andere kinderen bouwen. Probeer zoveel mogelijk punten te winnen en wie weet ga jij met een prijs naar huis!

Leeftijd indicatie: 4+ (onder begeleiding van een ouder),
6+ (zelfstandig).
Maximum aantal deelnemers voor deze workshop: 12

Kosten: geen kosten aan verbonden.

Inschrijving: uiterlijk 1 week voor de workshop.

 

Schrijf je in voor de workshop

 

 

Workshop: Race met LEGO

Kom racen met mindstorms!

Race tegen iemand anders op onze racebaan in Ede.
Wie is de snelste van allemaal? De winnaar gaat met een LEGO prijs naar huis!

Tijd: doorlopend over de dag

kosten: €5 

 

 

Volg een LIGHT STAX workshop bij SpeelgoedEde

Workshop: Bouwen met licht

Laat je verrassen! LIGHT STAX® verovert Nederland, België en Luxemburg! Deze lichtgevende bouwstenen zijn nu al dé speelgoedsensatie van het seizoen 2014/2015. LIGHT STAX is speelgoed voor grote en kleine kinderen vanaf 2 jaar. Maar het is ook zeer geschikt als bedlampje of lichtsculptuur in het interieur. Iedereen kan nu zijn eigen LED-lamp bouwen! 22 november kun jij als één van de eersten aan de slag met dit veelbelovende nieuwe speelgoed.

Tijd: doorlopend