LEGO Dimensions verkrijgbaar bij SpeelGoedNL

Bouwen én gamen in het LEGO Dimensions multiverse!

De kracht van LEGO® is enerzijds het nostalgische bouwen met steentjes, en anderzijds de moderne high tech ontwikkelingen zoals de LEGO video games. In LEGO Dimensions komen deze twee krachten op een unieke manier samen! In een revolutionaire mix & match game bouw je de meest bizarre combinaties van minifiguren en voertuigen en speel je mee in een heel nieuw verhaal vol typische LEGO humor. Misschien wel de meest vernieuwende LEGO game ooit!

LEGO Dimensions Multiverse verkrijgbaar bij SpeelGoedNL

Hoe revolutionair het spel ook is, alles begint met simpelweg bouwen. De LEGO Dimensions doos bevat geen kant en klare onderdelen. LEGO zou geen LEGO zijn, als je het niet eerst zelf in elkaar moest bouwen, wat overigens een feestje op zich is! Bouw het LEGO Dimensions-portaal en de meegeleverde minifiguren Gandalf, Wyldstyle en Batman. Minifiguren die iedere LEGO gamer zal herkennen van eerdere LEGO games, maar die nog nooit sámen in een gamen voorkwamen. De rol van de minifiguren op de toypad blijft ook tijdens de game van belang. Af en toe zul je de minifiguren moeten verplaatsen zodat ze op plekken in de game kunnen komen die daarvoor ontoegankelijk voor ze waren.

Met minifiguren uit uiteenlopende LEGO thema’s speel je een rol in een heel nieuw verhaal: Lord Vortech wil alle LEGO universums vernietigen. Dat moeten de LEGO helden natuurlijk zien te voorkomen. In de verschillende levels doorloop je The Simpons, The Wizard of Oz, Lord of the Rings, Jurassic World, Ninjago en nog vele andere thema’s die je zult herkennen uit de TV- en de filmwereld. Maak combinaties die je nooit eerder hebt gezien. De ninja’s in een tijdmachine? Gandalf in de batmobile? …ach, waarom niet? De enige regel is dat er geen regels zijn! Hoe meer minifiguren, voertuigen en gadgets, hoe groter het avontuur! Bovendien kun je elk voertuig ombouwen in drie verschillende variaties.

team, level en fun packs hier verkrijgbaar

LEGO Dimensions is volgens kenners de beste LEGO game die ooit verschenen is. Breng fysieke LEGO minifiguren tot leven en beleef het spel met al je zintuigen. Het script laat je van de ene verbazing in de andere vallen! De bekende LEGO humor en het stemmenwerk van o.a. Gary Oldman en Ellen McLain maken het geheel helemaal af. Een starter pack is goed voor uren, zo niet dagenlang speelplezier. En met de diverse aanvullingen maak je steeds weer nieuwe variaties.
Maak het onmogelijke mogelijk en speel jouw eindeloze avontuur in het LEGO Dimensions multiverse!