LEGO Bionicle

LEGO Bionicle is na 5 jaar terug! Het populaire thema ontketent een nieuwe strijd tegen het kwaad. Op het eiland Okoto zoeken zes beschermers naar de maskers die hen bovennatuurlijke krachten geven. Maar de vijand rukt op en wordt met de minuut sterker. Zal het de zes helden lukken de maskers op tijd veilig te stellen en het eiland te redden van de ondergang?

Met de dertien nieuwe LEGO Bionicle sets ontwaakt de eeuwenoude strijd tussen goed en kwaad op spectaculaire wijze. Dankzij de verstelbare ledematen zijn de Bionicle figuren in diverse vechtstanden te zetten. Naast de gouden maskers beschikken de helden over meedogenloze wapens waarmee zij de schedelspinnen te lijf gaan. Zo kan de Beschermer van het Gesteente (LEGO 70779) met zijn zandstorm blaster een wervelstorm van zand ontketenen. Gali – Meester van het Water (LEGO 70786), heeft afschrikwekkende haaienvinnen en een vlijmscherp harpoen. Maar pas op, want de Heerser over de schedelspinnen (LEGO 70790) vermorzelt iedereen die de eeuwenoude stad wil binnentreden!

Het LEGO Bionicle thema richt zich op jongens van 6-14 jaar. Bionicle is onder LEGO liefhebbers bekend als actiefiguren met een hoge speelwaarde. Na 5 jaar afwezigheid is Bionicle terug met een hele nieuwe serie figuren, bestaande uit zes beschermers, zes meesters en de vijandelijke schedelspinnen. Het thema sluit perfect aan op de eerder geïntroduceerde Bionicles en de figuren uit het thema Hero Factory. Nieuw element is de kracht van de zes elementen water, ijs, vuur, aarde, jungle en gesteente en de introductie van ingenieuze wapens. Kortom, alles is aanwezig om de griezelige schedelspinnen voor eeuwig te verslaan!