Jubileum voor Ghostbusters viert LEGO met set 21108

De auto is breder dan de wagens voor het CITY thema. Bovenop de auto zitten, zoals in de film, details zonder echte functies. Het moest er toen high-tech uitzien. Het Ghostbusterlogo aan de zijkant van de auto is geen sticker, maar is gegraveerd op het steentje, net als het nummerbord.

In de LE 21108 set zitten veel bijzondere steentjes. Zilverkleurige steentje en rode ronde steentjes met een gat er in. Doordat de ramen aan de zijkant schuin naar binnen lopen kan er maar één poppetje voor in de auto zitten. De vinnen van de Cadillac zijn prachtig nagemaakt.

Who you gonna call?

Dan de minifiguren: Kijk eens hoe mooi de shirtjes zijn met initialen op de voorzijde. Stoere proton packs met een mooie print op een rond steentje. Als je de proton packs verwijderd zie je de namen achter op de shirts staan. Dat is nog niet alles, ieder hoofdje heeft twee zijdes, dus extra (bange) gezichtsuitdrukkingen.

De minifiguren zijn zeer gedetaileerd uitgevoerd met initialen en namen

Als laatste complimenten voor het uitgebreide instructieboekje. Hierin vind je achtergrondinformatie over de film en de ontwerpers. Een must have voor liefhebbers van Ghostbusters of voor hen die een bijzondere auto in hun LEGO stad willen hebben.

Een goed alternatief voor deze bijzondere set is de LEGO® 21003 Back to the Future time machine. De beide sets geven je LEGO® stad een episch karakter.