De meiden van LEGO Friends dromen van een carrière als popster. Met de vier glamoureuze sets van LEGO Friends Pop Stars worden al hun dromen werkelijkheid! De kleedkamer, opnamestudio, toerbus en podium vormen alles wat je nodig hebt voor een spetterend optreden. Don’t miss the show!

De voorbereidingen voor het concert beginnen in de Popster Kleedkamer (LEGO 41104) waar Emma als kapster en styliste de zangeres Livi aankleedt voor haar optreden. Ze zoekt de mooiste glitterjurk uit en föhnt het haar tot het perfect zit. Dan kan het optreden beginnen. Livi komt door de draaideur het Popster Podium (LEGO 41105) op en een luid gejuich breekt uit! Tussen de lampen en de glinsterende decors zingt ze de sterren van de hemel. Het publiek gaat los! In de Popster Opnamestudio (LEGO 41103) is alle apparatuur aanwezig om de nieuwste nummers op te nemen op een CD. Olivia zet haar koptelefoon op, pakt haar gitaar en zingt haar zelfgeschreven nummer. Dat wordt vast een nieuwe hit! Met de luxe Popster Toerbus (LEGO 41106) gaan de meiden op tournee door het hele land! De bus heeft niet alleen een oefenpodium voor Livi, maar ook een woongedeelte, badkamer en ligstoelen om heerlijk te ontspannen tussen de optredens door.

Het LEGO Friends Pop Stars thema komt uit in juni 2015 en weet precies de kern te raken van de droom van elk meisje: stralen op een podium! De set is gericht op meisjes van 6-12 jaar en sluit naadloos aan op eerder uitgebrachte LEGO Friends sets. So let the music play!

Friends Popstars