Beleef de magische sfeer van kerst met de LEGO kerst sets! 

Beleef de magische sfeer van kerst met de LEGO kerst sets! 

De donkere decemberavonden lenen zich uitstekend om binnen gezellig te bouwen aan wonderlijke wintertaferelen. Met de wit besneeuwde huisjes,  kerstballen, kerstbomen, kerstmannen, cadeautjes en andere LEGO kerst items zul je je tijdens de lange donkere dagen geen moment vervelen! Een kerstmuziekje, warme chocolademelk en een knisperend haardvuur maken de gezelligheid compleet.

Bekijk de adventkalenders

Aftellen met de LEGO advent kalenders

Minstens zo leuk als de kerstdagen zelf, is de voorpret van het aftellen. Speciaal voor de advent periode zijn er LEGO advent kalenders om toe te leven naar het knusse winterfeest. Achter elk van de 25 deurtjes zit een kleine LEGO verrassing om je LEGO kerstwereld uit te breiden. Zo kom je elke dag een beetje meer in de kerststemming! De advent kalenders zijn er in drie varianten: LEGO Friends (41102), LEGO City (60099) en LEGO Star Wars (75097)

Bouw een LEGO winterwereld

Bezoek van de kerstman

Met de schitterende LEGO winter villages, breng je de kerstsfeer tot leven in je huis. Elk jaar komt er een nieuwe variant van de LEGO winter villages bij, zodat je je LEGO stad steeds verder kunt uitbreiden. Favoriet is de Werkplaats Van De Kerstman (LEGO 10245), inclusief alle bijbehorende accessoires zoals de bekende arreslee, rendieren en de kerstvrouw. Op de zolderkamer vind je zelfs de klassieke leunstoel waar de Kerstman de brieven van de kinderen leest. Met het Bezoek Van De Kerstman (LEGO 40125) bouw je een gezellige woonkamer met kerstboom en open haard, klaar voor het bezoek van de Kerstvader. 

Kleine cadeautjes Kers cadeautjes

LEGO kerstballen

En dat is nog niet alles. Ook aan de decoraties in je huis is gedacht. Met de diverse LEGO kerstballen versier je je kerstboom en andere voorwerpen in je huis. Open de kerstbal en gebruik de LEGO bouwsteentjes die erin zitten voor het bouwen van je eigen creaties. Vul de kerstbal met steeds weer met andere kleine LEGO bouwwerkjes. Goed voor een sfeervol interieur en eindeloos bouwplezier! 

Dus stook het haardvuur nog eens op, schenk de warme chocolademelk in, en open je deuren voor de magische winterwereld van LEGO kerst!