Beslist.nl Webshop Award 2015

Schrijf een review en win een iPad Air!

Jouw mening telt! Wij zijn altijd razend benieuwd wat jij van onze webshop vindt. Met jouw review help je ons, maar ook andere klanten! Deze zomer wordt het extra leuk om een review achter te laten, want door mee te doen aan de actie van Beslist.nl Webshop Awards, kun je een iPad Air winnen! Uitgereikt door Beslist.nl

Wat moet je doen? Bij elke online bestelling bij SpeelGoedNL die je thuis laat bezorgen, ontvang je een reviewkaart van Beslist.nl met een unieke vouchercode. Vul de reviewcode in op de website www.beslist.nl/review en laat een review over onze webshop achter. Iedere reviewkaart heeft een unieke deelnamecode. Meedoen kan tot 1 oktober 2015. Daarna verliezen de reviewcodes hun geldigheid.

De webshop van SpeelGoedNL dingt dankzij jouw review mee naar de Beslist.nl Webshop Awards 2015. Door mee te doen aan deze actie van Beslist.nl maak jij zelf kans op de iPad Air. Let op: De actie geldt alleen voor online webshop bestellingen die thuis worden bezorgd, dus niet voor bestellingen die worden afgehaald in één van onze afhaalpunten.

Dus bestel je LEGO bij dé webshop voor LEGO liefhebbers, laat het thuis bezorgen, schrijf de review en maak kans op de iPad Air van Beslist.nl!

En wie weet wordt SpeelGoedNL uitgeroepen tot winnaar Beslist.nl Webshop Awards!

Kijk voor meer informatie op www.beslist.nl/review

Beslist.nl Webshop Award 2015