Samen staan we sterk

SpeelGoedNL heeft in samenwerking met BRiCKiZiMO exclusieve WK minifiguren* ontwikkeld. Deze minifiguren zijn niet officieel uitgebracht door LEGO®. Ze zijn gemaakt van originele LEGO® onderdelen, met een unieke maatwerk bedrukking door BRiCKiZiMO. En nu maar hopen dat Nederland hierdoor goed speelt!

Naast Nederland zijn nog 8 andere teams beschikbaar, waaronder België, Duitsland, Spanje en Brazilië. Bewonder ze allemaal via www.wkminifiguren.nl en stel je eigen team samen!

LEGO minifiguur team Duitsland

 

Brazil WK

 

Ben je niet zo’n sterspeler of coach, maar zit jij liever op de bank als supporter? Ook hier is aan gedacht! Kies dan voor Emma Topsupporter of Harry Juichhard.

WK LEGO minifiguren

 

Je moet schieten anders kan je niet scoren

Zet het WK naar je hand met onze WK minifiguren* competitie!

• houd je van LEGO®?

• ben je voetballiefhebber?

• en kun je niet tegen je verlies?

Doe dan mee met onze WK competitie en maak kans op een exclusieve set WK Minifiguren* en LEGO® waardebonnen van €250 en €50. Ga snel aan de slag en maak je eigen WK 2014 stop motion video van LEGO® of versla ons en ontwerp een nog mooiere WK Minifiguur.

Klik hier voor de wedstrijdvoorwaarden en verras ons!

*De WK minifiguren zijn geproduceerd in een beperkte oplage, verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. LEGO is een handelsmerk van de LEGO Group, die deze actie niet sponsort of autoriseert. De WK minifiguren zijn gemaakt van originele LEGO® onderdelen, maar niet officieel uitgebracht door LEGO®.