Strictly Briks

Strictly BRIKS tilt bouwen naar een hoger niveau

De nieuwe bouwstenen en bouwplaten van Strictly BRIKS zijn een bron van creativiteit - je kunt ze perfect combineren met bekende bouwstenen zoals LEGO®. Maar Strictly BRIKS doet méér. Het voegt een extra dimensie toe, doordat zowel de boven- als onderkant bouwbaar zijn. Met de speciale Stackerz bouw je bovendien razendsnel de hoogte in! De mogelijkheden zijn eindeloos. Het Strictly BRIKS assortiment breidt snel uit: kijk ook eens naar de wegenplaten en de speciale racebaan. Bouw en race to the Max!

Stapelen maar!

De grondplaten zijn niet alleen aan de bovenkant gebruiken, maar ook aan de onderkant. Je kunt ze dus stapelen. Door bouwstenen tussen de bouwplaten te plaatsen, maak je steeds weer nieuwe verdiepingen. Maak je toren zo hoog als je maar wilt!

Alle vormen en kleuren

Waarom zouden grondplaten altijd vierkant moeten zijn? Strictly BRIKS maakt ze ook in ronde, halfronde en driehoekige vormen. Er zijn zelfs flexibele siliconen bouwplaten op de markt waarmee je rondingen kunt maken. De Strictly BRIKS bouwplaten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en wel 36 verschillende kleuren, waaronder ook transparante en metallic kleuren. Er komen steeds weer nieuwe varianten op de markt. Wat dacht je van glow-in-the-dark bouwstenen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Stackerz

Om snel de hoogte in te bouwen, zijn er van Strictly BRIKS ook Stackerz. Dat zijn bouwstenen van 2x2 noppen, maar wel vijf keer zo hoog als een gewone LEGO® bouwsteen. Met twee Stackerz op elkaar heb je al de hoogte van een verdieping. In combinatie met de Strictly BRIKS bouwplaten maak je in een handomdraai parkeergarages, hoge torens of een flatgebouw. Ook de Stackerz zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Strictly BRIKS tilt bouwen letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau.

Big BRIKS

Voor de kleintjes zijn er de Big BRIKS. Deze bouwstenen en bouwplaten zijn speciaal ontworpen om te combineren met LEGO® DUPLO®. De noppen zijn net als bij DUPLO®, twee keer zo groot als de gewone bouwsteen. Zo kunnen ook de allerjongste bouwers eindeloos genieten van de creatieve speelmogelijkheden van Strictly BRIKS.

Steeds vernieuwend

Strictly BRIKS is voortdurend in ontwikkeling en brengt steeds weer nieuwe producten op de markt. Alle Strictly BRIKS producten zijn gemaakt van stevig kunststof en gaan jarenlang mee. Kies je voor Strictly BRIKS, dan kies je voor creatief en hoogwaardig speelgoed voor een hele vriendelijke prijs. Bekijk alle producten van Strictly BRIKS in onze webshop..