SBrick Plus  

We zijn al een tijdje bekend met de SBrick. Deze geweldig compacte steen maakt het mogelijk om jouw eigen LEGO te besturen met je smartphone of tablet. Door eenvoudig de Sbrick te plaatsen tussen de LEGO Power Functions, kan je doormiddel van een Bluetooth verbinding via een app de motoren bedienen. Helemaal zoals jij dat zou willen.

  SBrick Plus

Het speelplezier dat de SBrick brengt is fantastisch. De SBrick Plus gaat zelfs een stap verder. Net nieuw op de markt en natuurlijk verkrijgbaar bij SpeelGoedNL. De SBrick Plus maakt het ook mogelijk om de "robot" wereld van het programmeren samen te voegen met jouw eigen LEGO sets. Door gebruik te maken van de LEGO We-DO 1.0 sensorren, laat je jouw LEGO creatie bewegen zover je fantasie reikt.

 

Je kan de SBrick Plus programmeren doormiddel van de Scratch, Swift of Java Script. Simpelweg bedenk het, maak de code en laat het spelen beginnen! Geweldig voor dus zowel de wat meer ervaren programmeerders en degene die het spelenderwijs willen leren.

 

Het formaat van de SBrick Plus is hetzelfde als die van de normale SBrick en zo zeer eenvoudig weg te werken in je creatie. Daarnaast kan je ook zelf bepalen wat voor kleur jouw SBrick heeft. Dit kan je doe doormiddel van verschillende covers. Zo kan je uit de volgende kleuren kiezen; standaard grijs, wit, zwart, rood of geel.