Vroege Vogel Actie

Bouw je eigen racebaan met Modular Toys

De racebanen van Modular Toys zijn uniek speelgoed voor creatieve bouwers én liefhebbers van racewagens. Met de losse baanstukken zoals bochten, afdalingen en kruispunten, zet je je eigen racebaan in elkaar. Vervolgens kun je de baan uitbreiden met je eigen LEGO®, want de noppen van Modular Toys zijn LEGO® Compatible. Modular Toys is dus géén LEGO®, maar wel perfect met LEGO® bouwstenen te combineren.

Hoge kwaliteit

Elke set bevat naast alle baandelen een racewagen die ook weer met LEGO® te combineren is. De raceauto vereist één AAA batterij (niet meegeleverd) waarmee de wagen tot wel vier uur kan racen. Je kunt de racebaan steeds weer uit elkaar halen om nieuwe variaties te bouwen. Modular Toys staat voor hoogwaardig speelgoed van goede kwaliteit. De constructie racebanen bieden urenlang creatief speelplezier voor kinderen vanaf 4 jaar.

Eindeloos veel mogelijkheden

Modular Toys is verkrijgbaar in twee verschillende verpakkingen. De 141 Smart Race is een prima basis set om mee te starten. De set bevat 70 onderdelen, waaronder verschillende baanstukken, bochten, overkapping, een verkeerslicht en een racewagen. Heb je de smaak te pakken of wil je meteen goed aan de slag, dan kun je kiezen voor de wat grotere set 142 MegaTrack. Deze set heeft maar liefst 130 onderdelen zodat je nóg grotere en uitgebreidere banen kunt maken. En dan hebben we het nog niet eens over het combineren met je eigen LEGO®. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Download de app

En dat is nog niet alles. Elke racebaan beschikt over een markeersticker die je toegang geeft tot de Modular Toys app. Download de app op je smartphone of tablet en speel het Augmented Reality spel. Een innovatief spel om het fysieke spelen te combineren met de digitale wereld. Modular Toys zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, maar mede door de vele bouwmogelijkheden en het gebruik van de app, is de racebaan ook met oude kinderen goed voor urenlang speelplezier.