Mocht je het hebben gemist, LIGHT STAX heeft zijn doel op Kickstarter ruim behaald. 537 backers zorgden er samen voor dat er €36.892 is binnen gehaald! En dat terwijl het doel lag op €20.000. Een fantastisch resultaat.

Tijd voor licht in jouw bouwwereld?

LIGHT STAX nu verkrijgbaar via Indiegogo

De crowdfunding campagne op Kickstarter is dus afgerond. Ze komen half oktober op de markt, maar aangezien er na de Kickstarter nog zoveel interesse was, zijn LIGHT STAX nu al voor te bestellen via Indiegogo.

Hoe werkt het?

Elk LIGHT STAX bouwsteentje heeft ingebouwde LED verlichting die in werking treedt zodra de bouwsteen contact maakt met de energiebron. Dat kan rechtstreeks of via andere LIGHT STAX bouwstenen. De energiebron bestaat uit een oplaadbaar 4x4 steentje of een 2x4 blokje met USB aansluiting. Geen gedoe dus met batterijen! De stroomgeleiding is op ingenieuze wijze ingebouwd in het steentje, zodat ook jonge kinderen er 100% veilig mee kunnen bouwen.

Betoverend effect

LIGHT STAX kwam al eerder met bouwstenen ter grootte van een DUPLO bouwsteen, maar brengt nu ook bouwstenen in LEGO® formaat op de markt. Deze zijn perfect te combineren met andere bouwstenen zoals LEGO® en MEGA BLOKS®. Tevens is de stroomvoorziening verder ontwikkeld. Met 1 basissteen is het al mogelijk om meer dan 500 LIGHT STAX bouwstenen te verlichten! LIGHT STAX is een draadloos systeem, maar werkt ook met verlengkabels om korte afstanden te overbruggen en bijvoorbeeld huisjes te verlichten. Je kunt je bouwwerk continu verlichten, laten knipperen en zelfs laten opgloeien voor een betoverend effect! De nieuwe LIGHT STAX bouwstenen komen op de markt in maar liefst twintig transparante en gedekte kleuren en verschillende formaten.