Cyclone

Eindelijk een achtbaan om zelf te bouwen

Achtbanen zijn niet weg te denken uit welk attractiepark dan ook. De snelle afdalingen en schuine bochten doen de adrenaline door je bloed gieren. Voor fans van achtbanen én LEGO is er nu een fantastisch nieuw product: De Cyclone LEGO Compatible Rollercoaster XL! Deze achtbaan is niet van LEGO zelf, maar wél zo ontworpen dat je hem perfect kunt combineren met je LEGO bouwstenen. De crowdfundingsactie van dit product was een groot succes. En dat is niet zo verwonderlijk. Want met deze set kun je eindelijk doen wat met alleen LEGO niet mogelijk is: een wervelende achtbaan bouwen!

Eindeloos uit te breiden

Cyclone 1 LEGO Compatible Rollercoaster XL is een complete achtbaan die je zelf in elkaar zet met meer dan 1000 bouwstenen. De achtbaan is maar liefst 122 cm lang! De bouwstenen zijn zogenaamde CDX-bricks. Bouwstenen van hoge kwaliteit die precies op je LEGO bouwstenen passen. Daardoor kun je deze achtbaan eindeloos uitbreiden en aanpassen aan je eigen voorkeuren. Combineer meerdere sets om achtbanen te bouwen die nóg langer en hoger zijn. De rollercoaster is gericht op volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar.

Combineer met LEGO® Power Functions

De Cyclone Rollercoaster is zeer realistisch om te zien, en werkt ook als een echte achtbaan. Draai aan het tandwieltje om de karretjes omhoog te trekken. Vanaf het hoogste punt neemt de zwaartekracht het over en roetsjen de karretjes omlaag. Je kunt de achtbaan met de hand bedienen maar hij is ook te motoriseren met behulp van een LEGO Power Functions motor (LEGO 8882) en de batterij box (LEGO 8881). Deze zijn niet bij de set inbegrepen.

Wat zit er in de set?

Het Cyclone achtbaan pakket bestaat uit meer dan 1000 bouwstenen, waaronder standaard bouwstenen, een kabels, tandwielen, rails, wagentjes en instructies. Voldoende om de enorme achtbaan te bouwen. Wil je meer? Combineer meerder sets om achtbanen te bouwen die nóg langer en hoger zijn. Bovendien kun je met je eigen LEGO stenen alles toevoegen wat je maar wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Je koopt de Cyclone Rollercoaster bij SpeelGoedNL voor €169,95.