42025 het vrachtvliegtuig

42025 Vrachtvliegtuig

Waarschijnlijk herinner jij je nog de set die eerder dit jaar uitkwam. Toen al lieten de ontwerpers ons versteld staan. Wat een mooie, bewegende onderdelen pasten er in het 42025 Vrachtvliegtuig.

De draaiende propellers, bewegende laadklep voor en achter en inklapbaar onderstel waren gemotoriseerd. Dan was het ook nog mogelijk de flappen van de vleugels handmatig te bewegen.

Prachtige Powerfunctions

De op afstand bestuurbare Volvo L350F is een lust voor het oog. Hij kan echt de steentjes van de ene plaats naar de andere plaats vervoeren. Dat hij elektrisch rijdt spreekt voor zich, het bijzondere aan deze set is de natuurgetrouwe beweging van de voorlader.

De nieuwe Volvo L350F

Op vlak terrein werken de elektrische functies het beste. De bouw van de set zit zo goed in elkaar dat het bijna onmogelijk is om er iets van kapot te maken tijdens het gebruik.

Ook nog een B-model

Nog een fraaie extra is het alternatieve model wat je kan bouwen: de laadwagen. In de Technic serie is dit een uniek exemplaar: er kwam nog maar één maal eerder een kiepwagen uit. Je kan de handleiding van de website downloaden

Ook het B-model is de moeite waard

 

Voordelen

  • Briljant uitziend A-model. Verrassend om te bouwen en leuk om mee te spelen.
  • Het B-model heeft eigen stickerset.
  • Super complete set om met technisch LEGO te beginnen.
  • Goede keuze van het gebruik van motoren.

 

Nadelen

  • Stickers. Waar de zijkanten van de Mini Cooper nog echt bedrukt werden is hier gekozen om de Volvo logo’s en andere details met een sticker op de set te plakken.
  • Door het draaipunt in het midden van de set is rijden op oneffen terrein af te raden.
  • Met het B-model kan je geen kleine steentjes laden, die vallen er meteen weer uit.

 

Conclusie

Een Technic set die alles heeft. De Volvo is stevig en natuurgetrouw. De Volvo L350F is met 1636 steentjes een monster van een Technic set te noemen.

De set is hier te bestellen.

Bekijk ons LEGO Technic assortiment.