Nieuws

30 tot 40% korting op DUPLO

18-04-2019 12:54

30 tot 40% korting op LEGO DUPLO® tijdens de DUPLO® DEAL DAYS

DUPLO® Deal Days bij SpeelGoedNL

Profiteer tijdens de DUPLO® DEAL DAYS! SpeelGoedNL geeft maar liefst 30 tot 40% korting op alle reguliere LEGO DUPLO® sets die voorzien zijn van een DUPLO® DEAL DAYS actie ribbon. Dat betekent extra voordelig speelplezier voor de kleinste creatieve bouwers!

Lees meer

Geplaatst in Nieuws SpeelGoedZeist door Hedwig Strikkers
De nieuwste LEGO Catalogus van Jan-Jun

Bekijk de LEGO sets van 2019!

De LEGO Catalogus van 2019 staat online! Check hier alle LEGO sets die tussen januari en juni 2019 worden uitgebracht. Bij SpeelGoedNL vind je altijd het grootste assortiment op voorraad. Ontdek de prachtige nieuwe Disney Duplo sets, haal al je creativiteit naar boven met de spannende LEGO Creator sets en beleef vrolijke avonturen met de nieuwe LEGO Friends. De nieuwe LEGO Movie 2 komt uit, en ook daarvan zijn nieuwe waanzinnige sets te krijgen!

Lees meer

Geplaatst in Nieuws SpeelGoedZeist door Dorienke Wekema
Mega-Sint-en-Kerst-SALE

Sinterklazen en Kerstmannen kunnen nu extra voordelig hun cadeaus inslaan!

De aankomende tijd zijn prachtige sets extra scherp geprijsd. Wees op tijd, en laat je betoveren door onze wintercadeaus. Laat de Sint, en kerstman je verrassen door LEGO sets, verlichtende STAX stenen, stoere Automoblox auto’s, of ander bijzonder mooi speelgoed.

Lees meer

Geplaatst in Nieuws SpeelGoedZeist door Dorienke Wekema

Strictly BRIKS tilt bouwen naar een hoger niveau

De nieuwe bouwstenen en bouwplaten van Strictly BRIKS zijn een bron van creativiteit - je kunt ze perfect combineren met bekende bouwstenen zoals LEGO®. Maar Strictly BRIKS doet méér. Het voegt een extra dimensie toe, doordat zowel de boven- als onderkant bouwbaar zijn. Met de speciale Stackerz bouw je bovendien razendsnel de hoogte in! De mogelijkheden zijn eindeloos. Het Strictly BRIKS assortiment breidt snel uit: kijk ook eens naar de wegenplaten en de speciale racebaan. Bouw en race to the Max!

Lees meer

Geplaatst in Nieuws SpeelGoedZeist door Henrike Joziasse - van Frankenhuyzen
Modular Toys

Bouw je eigen racebaan met Modular Toys

De racebanen van Modular Toys zijn racebanen die je zelf in elkaar kunt bouwen en kunt uitbreiden met je eigen LEGO® bouwstenen. Bouw een fantastisch parcours door bochten, hellingen, kruispunten te combineren. Laat vervolgens de batterij aangedreven racewagen met hoge snelheid door de bochten scheuren.Je kunt de baan steeds weer uit elkaar halen en nieuwe variaties bouwen of de app downloaden voor nog meer mogelijkheden. Urenlang speelplezier voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees meer

Geplaatst in Nieuws SpeelGoedZeist door Henrike Joziasse - van Frankenhuyzen
 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....