Nieuws

De nieuwste LEGO Catalogus van jul-dec

Bekijk alle nieuwe LEGO sets!

De nieuwe LEGO Catalogus staat online! Check hier alle LEGO sets die tussen juli en december 2019 worden uitgebracht. Bij SpeelGoedNL vind je altijd het grootste assortiment op voorraad. Ontdek de nieuwe Toy Story en Hidden Side sets, haal al je creativiteit naar boven met de LEGO Creator sets en beleef spannende avonturen met de nieuwe LEGO Friends, LEGO City en Ninjago sets.


Lees meer

Geplaatst in Nieuws SpeelGoedZeist door Dorienke Wekema
Mega-Sint-en-Kerst-SALE

Sinterklazen en Kerstmannen kunnen nu extra voordelig hun cadeaus inslaan!

De aankomende tijd zijn prachtige sets extra scherp geprijsd. Wees op tijd, en laat je betoveren door onze wintercadeaus. Laat de Sint, en kerstman je verrassen door LEGO sets, verlichtende STAX stenen, stoere Automoblox auto’s, of ander bijzonder mooi speelgoed.

Lees meer

Geplaatst in Nieuws SpeelGoedZeist door Dorienke Wekema

Strictly BRIKS tilt bouwen naar een hoger niveau

De nieuwe bouwstenen en bouwplaten van Strictly BRIKS zijn een bron van creativiteit - je kunt ze perfect combineren met bekende bouwstenen zoals LEGO®. Maar Strictly BRIKS doet méér. Het voegt een extra dimensie toe, doordat zowel de boven- als onderkant bouwbaar zijn. Met de speciale Stackerz bouw je bovendien razendsnel de hoogte in! De mogelijkheden zijn eindeloos. Het Strictly BRIKS assortiment breidt snel uit: kijk ook eens naar de wegenplaten en de speciale racebaan. Bouw en race to the Max!

Lees meer

Geplaatst in Nieuws SpeelGoedZeist door Henrike Joziasse - van Frankenhuyzen
Modular Toys

Bouw je eigen racebaan met Modular Toys

De racebanen van Modular Toys zijn racebanen die je zelf in elkaar kunt bouwen en kunt uitbreiden met je eigen LEGO® bouwstenen. Bouw een fantastisch parcours door bochten, hellingen, kruispunten te combineren. Laat vervolgens de batterij aangedreven racewagen met hoge snelheid door de bochten scheuren.Je kunt de baan steeds weer uit elkaar halen en nieuwe variaties bouwen of de app downloaden voor nog meer mogelijkheden. Urenlang speelplezier voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees meer

Geplaatst in Nieuws SpeelGoedZeist door Henrike Joziasse - van Frankenhuyzen
Cyclone

Eindelijk een achtbaan om zelf te bouwen

Voor fans van LEGO én achtbanen is er nu een fantastisch nieuw product: De Cyclone 1 LEGO Compatible Rollercoaster! Met deze set kun je eindelijk doen wat met LEGO alleen niet mogelijk is: een wervelende achtbaan bouwen! De achtbaan is bovendien eindeloos te combineren en uit te breiden.

Lees meer

Geplaatst in Nieuws SpeelGoedZeist door Henrike Joziasse - van Frankenhuyzen
 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....