LEGO 77012 Gevechtsvliegtuig achtervolging

Bij SpeelGoedNL: €  29,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-77012
Leeftijd : 8+
Releasedatum : 4-2023
Onderdelen : 387
EAN : 5702017190457
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Kinderen kunnen een spannende scène uit de film Indiana Jones and the Last Crusade naspelen met deze speelset met een vliegtuig, een auto en 3 minifiguren.

LEGO 77012 Gevechtsvliegtuig achtervolging

De speelset LEGO® Indiana Jones™ Gevechtsvliegtuig achtervolging (77012) bevat alles wat kinderen vanaf 8 jaar nodig hebben voor urenlang creatief speelplezier. Er is een schitterend gevechtsvliegtuig met een propeller, 2 noppenschieters en afneembare vleugels, plus een supercoole vintage cabriolet met achterin een kist met een paraplu en een pistool.

Beleef de magie van de Indiana Jones films opnieuw
De bouwset wordt geleverd met 3 minifiguren: Indiana Jones met zijn beroemde zweep, zijn vader, professor Henry Jones Sr.™, met een dagboek en een gevechtspiloot, zodat kinderen een beroemde achtervolgingsscène uit de film Indiana Jones and the Last Crusade kunnen naspelen.

Bouwsets voor spannende avonturen
Met LEGO Indiana Jones speelsets kunnen nostalgische ouders een eerbetoon brengen aan Indiana Jones en hun kinderen laten kennismaken met zijn gewaagde avonturen uit de eerste 3 films. Geniet samen van een boeiende bouwervaring en speel met diverse auto's, vliegtuigen en tempels.Maak je op om een spannende scène uit de film Indiana Jones and the Last Crusade na te spelen! Indiana Jones™ en zijn vader, professor Henry Jones Sr.™, hebben een ouderwetse cabriolet te pakken gekregen en worden achtervolgd door een gevechtsvliegtuig in de lucht. Pas op als het vliegtuig zijn noppenschieters afvuurt voordat het landt en Indy achtervolgt door een tunnel waarbij de vleugels loskomen. Je moet Indy en Henry helpen ontsnappen!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....