LEGO 76411 Ravenklauw™ huisbanner

Bij SpeelGoedNL: €  29,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-76411
Leeftijd : 9+
Releasedatum : 2-2023
Onderdelen : 305
EAN : 5702017413150
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Harry Potter
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Fans zullen dol zijn op deze Ravenklauw™ huisbanner, die aan de muur kan worden gehangen of worden geopend om met de LEGO® leerlingenkamer van Ravenklauw te spelen.

LEGO 76411 Ravenklauw™ huisbanner

Fans kunnen laten zien dat ze trots zijn op de afdeling Ravenklauw™ met deze LEGO® Harry Potter™ huisbanner (76411). De set is inclusief een bedrukte tegel met het wapen van Ravenklauw en een ophangelement om hem aan de muur te hangen. Binnenin vind je de leerlingenkamer van Ravenklauw met een tafel, een boek, 2 stoelen en 2 lampen, plus de Diadeem van Ravenklauw. Een inschuifbare achtergrond zorgt voor magische 3D-effecten, zoals de illusie van diepte door de ramen en flakkerende vlammen in dehaard. Breng het tafereel tot leven met minifiguren van Cho Chang™, Loena Leeflang™ en Michel Kriek, plus een Keltisch Aardmannetje.

Speelgoed om te verzamelen
Deze draagbare LEGO Harry Potter speelset voor kinderen vanaf 9 jaar is 1 van de 4 Zweinstein™ huisbanners die je kunt verzamelen.

Ontdek een nieuwe manier van bouwen
Gun je kind een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kun je inzoomen en modellen in 3D draaien, sets opslaan en de voortgang bijhouden.Laat je trouw aan Ravenklauw™ zien met deze betoverende huisbanner. Hang hem aan de muur om te pronken met het afdelingswapen van Ravenklauw of open hem om op bezoek te gaan bij Cho Chang™, Loena Leeflang™ en Michel Kriek in de leerlingenkamer van Zweinstein™. Neem plaats bij het flakkerende vuur, lees een boek en kijk uit het raam. Pak de diadeem van Rowena Ravenklauw om meer wijsheid te verzamelen. Maar laat je niet afleiden door het Keltische Aardmannetje!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....