LEGO 76206 Iron Man figuur

Bij SpeelGoedNL: €  37,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-76206
Leeftijd : 9+
Releasedatum : 1-2022
Onderdelen : 381
EAN : 5702017154213
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Super Heroes
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO 76206 Marvel Iron Man Figuur, Bouw- en Showmodel voor Kinderen vanaf 9 Jaar uit Avengers: Age of Ultron, Super Heroes-Set

LEGO 76206 Iron Man figuur

Voor Iron Man-fans van 9 jaar en ouder is dit het ultieme cadeau: hun eigen Iron Man-actiefiguur. Dit LEGO Marvel Iron Man figuur (76206) bouwspeelgoed is meer dan 24 cm groot en een cadeau waarmee kinderen de spannende actie uit de Marvel-film overal met zich meenemen. Deze realistische replica, geïnspireerd op Iron Man uit Marvel Studios Avengers: Age of Ultron, is heel beweeglijk zodat kinderen hun LEGO Marvel-actiefiguur zelf kunnen verplaatsen wanneer ze de strijd aangaan tijdens spannende missies. Naast redder van het universum is dit Iron Man Marvel-model ook een geweldig mooi pronkstuk, met een afneembaar informatieplaatje vol details over de iconische, gepantserde Avenger. De gratis LEGO Bouwinstructies-app bevat een digitale handleiding waarmee kinderen op hun model kunnen inzoomen, het kunnen draaien en visualiseren. Het bouwen wordt net als in het echt stap voor stap begeleid, zodat ook jonge bouwers vol vertrouwen aan de slag kunnen.Op zoek naar een cadeau voor kinderen van 9 jaar en ouder? Deze Iron Man-actiefiguur is een geweldig verjaardagscadeau-idee voor alle fans van de Avengers.Deze Iron Man is meer dan 24 cm groot en je neemt 'm overal met je mee.Bevat 381 stukken.Verras Iron Man fans van 9 jaar en ouder met hun eigen Iron Man! Met een hoogte van ca. 24 cm is deze bouwbare LEGO Marvel Iron Man figuur (76206) een draagbaar model om allerlei avonturen uit de Marvel films na te spelen.

Net echt
Kinderen kunnen de LEGO Marvel figuur van Iron Man, een realistische versie uit de Marvel Studios film Avengers: Age of Ultron, allerlei poses aan laten nemen tijdens spannende missies. Er is een verlichtingssteen die de boogreactor in Iron Mans borstkas met eendruk op de knop laat oplichten. En wanneer Iron Man even niet het universum aan het redden is, ziet het model er fantastisch uit als je het op een mooi plekje neerzet. Inclusief een afneembaar informatieplaatje met details over de gepantserde Avenger. De gratis LEGO Bouwinstructies app bevat een extra digitale gids waarmee kinderen kunnen inzoomen en hun model kunnen draaien en visualiseren. Er is ook een echt begeleid bouwproces waarmee zelfs jonge bouwers vol zelfvertrouwen aan de slag kunnen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....