LEGO 76183 Batcave™: The Riddler™ confrontatie

Bij SpeelGoedNL: €  59,96

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-76183
Leeftijd : 8+
Releasedatum : 1-2022
Onderdelen : 581
EAN : 5702016913002
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Super Heroes
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO 76183 DC Batman Batcave: The Riddler Confrontatie Speelgoedset met Motor voor Kinderen vanaf 8 Jaar, Super Heroes-Set

LEGO 76183 Batcave™: The Riddler™ confrontatie

Fans van de Batman-film kunnen indruk maken op hun superheldvrienden met de speelset LEGO Super Heroes Batman Batcave: The Riddler confrontatie (76183), met speelgoedmotorfiets en het hoofdkwartier van Batman, uitgerust met computers, instrumenten en lasapparatuur om voertuigen te repareren. De 2 zijmuren van de Batcave (een met een grote kaart van GOTHAM CITY en een met een gereedschapsrek) hebben scharnieren zodat ze in andere posities kunnen worden gedraaid voor meer speelruimte. Het Batman-bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar bevat 3 elementen met gecodeerde boodschappen van The Riddler. Kinderen kunnen dit lezen door het speciale vergrootglas te gebruiken om de aanwijzingen te ontcijferen. Wanneer Batman eropuit trekt op zijn motorfiets, kan hij zich vermommen in zijn alter ego: The Drifter. En als hij nadien terugkeert met boeven, dan heeft de Batcave ook nog een eigen gevangenis. Dit Batman-bouwspeelgoed bevat 6 minifiguren uit de Batman-film: Batman, Selina Kyle, The Riddler, The Drifter, Alfred en Commissaris Gordon.De LEGO Super Heroes-bouwspeelgoedsets bieden jonge superhelden hoogwaardige speelsets die garant staan voor eindeloos veel speelmogelijkheden. Dit Batman-bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar is een geweldig verjaardagscadeau voor kinderen die dol zijn op de Batman-verhalen en andere superheldavonturen.Afmetingen: ca. 20 cm hoog, 32 cm breed en 25 cm lang.Bevat 581 stukken.Fans van de film The Batman van 8 jaar en ouder kunnen indruk maken op hun vrienden met de LEGO DC Batman Batcave: The Riddler confrontatie (76183).

Batmans hoofdkwartier vol actie
De Batcave is uitgerust met computers, gereedschap en lasapparatuur voor het repareren van voertuigen. De 2 muren, waarvan een met een grote kaart van GOTHAM CITY en de ander met een gereedschapsrek, hebben scharnieren zodat ze in verschillende standen kunnen worden gezet. Met 6 minifiguren uit de film The Batman: Batman, Selina Kyle, The Riddler, The Drifter, Alfred en Commissaris Gordon. De 3 elementen met geheime berichten van The Riddler kunnen alleen worden gelezen als kinderen het speciale vergrootglas gebruiken. Op de motor kan Batman zich vermommen als zijn alter ego, The Drifter. Gevangen boeven kunnen rechtstreeks naar de gevangenis van de Batcave. De Batmobile uit de set Batmobile: The Penguin achtervolging (76181, niet inbegrepen) kan ook op de hefbrug worden gereden voor reparaties.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....