LEGO 75579 Payakan the Tulkun & Crab Suit

Bij SpeelGoedNL: €  83,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-75579
Leeftijd : 10+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 761
EAN : 5702017421919
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Avatar Payakan the Tulkun & Crab Suit 75579 bouw- en speelset; kinderen en filmfans kunnen verhalen en scènes uit Avatar: The Way of Water naspelen; een leuk cadeau voor kinderen vanaf 10 jaar voor een verjaardag of de feestdagen (761 onderdelen)

LEGO 75579 Payakan the Tulkun & Crab Suit

Avatar fans kunnen afreizen naar de buitenaardse oceaan van Pandora met deze LEGO® set, inclusief een onderzeeër in de vorm van een krab, een verstelbare tulkun figuur en 3 minifiguren.Duik in de oceanen van Pandora met deze LEGO® Avatar Payakan the Tulkun & Crab Suit (75579) bouwset. Kinderen en Avatar fans kunnen hun favoriete filmmomenten opnieuw beleven, dynamische scènes creëren of spannende verhaallijnen bedenken met de verstelbare tulkun figuur, duikboot in de vorm van een krab en minifiguren van Lo'ak, Tsireya en een krabvoertuig bestuurder.

Digitale instructies maken het bouwen nog leuker
Deze LEGO Avatar bouw- en speelset is inclusief gedrukte bouwinstructies ende LEGO Builder app – een digitale bouwpartner met zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun modellen van alle kanten kunnen bekijken tijdens het bouwen.

Om mee te spelen en neer te zetten
LEGO Avatar sets bestaan uit opvallende voertuigen, machines, dieren, wezens en personages in een buitenaards natuurthema. Ze zijn ideaal voor fantasierijk spelen en als displaymodel. Verzamel en combineer LEGO Avatar sets om de speelmogelijkheden uit te breiden of je eigen versie van Pandora te bouwen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....