LEGO 75353 Endor™ speederachtervolging diorama

Bij SpeelGoedNL: €  66,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-75353
Leeftijd : 18+
Releasedatum : 5-2023
Onderdelen : 608
EAN : 5702017421377
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Star Wars
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Beleef de opwinding van de Endor speederachtervolgingsscène uit Star Wars: Return of the Jedi opnieuw met dit LEGO® Star Wars™ diorama om te bouwen en neer te zetten.

LEGO 75353 Endor™ speederachtervolging diorama

Leg de dynamiek vast van een spannende scène uit Star Wars: Return of the Jedi met het LEGO® Star Wars™ Endor speederachtervolging diorama (75353). Er zijn 3 LEGO minifiguren (prinses Leia, Luke Skywalker en een Scout Trooper), 2 speederbikes met transparante elementen zodat je ze schuin kunt plaatsen alsof ze door de bossen van Endor vliegen, 2 bomen en varenelementen die nieuw zijn in mei 2023. Maak dit displaymodel helemaal af met de woorden van Luke Skywalker ("Quick! Jam their comlinks. Center switch!") en een jubileumplaatje met het logo van 40 jaar Star Wars: Return of the Jedi.

Een sterrenstelsel vol creatieve avonturen
Deze set maakt deel uit van een reeks LEGO Star Wars sets voor volwassenen. Er zijn nog meer diorama's van onvergetelijke scènes – supercadeaus voor jezelf en andere Star Wars fans.

LEGO Builder
De LEGO Builder app biedt een handige manier om je bouwinstructies op te slaan en je voortgang bij te houden, plus functies om in te zoomen en modellen in 3D tedraaien.Bouw een dynamisch moment uit prinses Leia en Luke Skywalkers achtervolging van een Scout Trooper op de bosmaan Endor. Creëer het bos met bouwbare bomen en varenelementen die nieuw zijn in mei 2023. Zet de speederbikes schuin alsof ze op topsnelheid tussen de bomen door slingeren. Voeg een jubileumplaatje ter ere van 40 jaar Star Wars: Return of the Jedi toe om de nostalgische blikvanger af te maken.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....