LEGO 75347 TIE Bomber™

Bij SpeelGoedNL: €  53,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-75347
Leeftijd : 9+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 625
EAN : 5702017421322
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Star Wars
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Star Wars™ TIE Bomber™ 75347 bouw- en speelset; leuk bouwspeelgoed van een starfighter voor kinderen vanaf 9 jaar inclusief Darth Vader, Vice Admiral Sloane, een TIE Bomber Pilot en Gonk Droid personages (625 onderdelen)

LEGO 75347 TIE Bomber™

Fans van Star Wars: The Empire Strikes Back zullen dol zijn op deze bouwbare speelgoedset met een TIE Bomber die torpedo's kan laten vallen en 3 LEGO® minifiguren.Fans van Star Wars: The Empire Strikes Back kunnen namens het Keizerrijk missies naspelen met deze LEGO® TIE Bomber (75347) starfighter. Het model voor Star Wars™ fans vanaf 9 jaar heeft een cockpit die open kan met ruimte voor een minifiguur, een torpedowerpfunctie en 2 noppenschieters. Deze bouwbare speelset vol actie wordt ook geleverd met LEGO Darth Vader, Vice Admiral Sloane en TIE Bomber Pilot minifiguren met wapens, plus een Gonk Droid LEGO figuur en een karretje om torpedo's te vervoerennaar de TIE Bomber.

Digitale instructies
Download de LEGO Builder app voor een nog leukere bouwervaring. Er zijn stapsgewijze bouwinstructies, intuïtieve zoom- en draaifuncties om kinderen te helpen het model te visualiseren tijdens het bouwen en meer.

Geweldig bouwspeelgoed
De LEGO Groep maakt al sinds 1999 ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum na. Er zijn diverse sets verkrijgbaar die bij fans van alle leeftijden in de smaak zullen vallen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....