LEGO 75320 Snowtrooper™ Battle Pack

Bij SpeelGoedNL: €  19,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-75320
Leeftijd : 6+
Releasedatum : 1-2022
Onderdelen : 105
EAN : 5702017155067
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Star Wars, Star Wars
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO 75320 Star Wars Snowtrooper Battle Pack-set met 4 Figuren, Blasterguns en Speederbike, Speelgoed voor Kinderen van 6

LEGO 75320 Snowtrooper™ Battle Pack

Laat jonge fans hun eigen leger bouwen en het Star Wars: The Empire Strikes Back--avontuur naspelen met de Snowtrooper Battle Pack (75320)bouwset. Dit Star Wars-speelgoed bevat 4 LEGO-minifiguren met bijhorende blasterwapens, een bouwbare Imperial Hoth-speederbike, een E-Web 'heavy repeating blaster' die noppen afschiet en een sneeuwgreppel met extra munitie Dit bouwspeelgoed is een geweldig(e) cadeau of beloning voor kinderen waarmee ze hun verzameling Snowtroopers aan kunnen vullen en nieuwe speelmogelijkheden toevoegen aan hun andere LEGO Star Wars-sets. Dit LEGO Star Wars-speelgoed voor kinderen van 6 jaar en ouder bevat stapsgewijze bouwinstructies. Bekijk ook de digitale instructies op de LEGO Bouwinstructies-app, met zoom- en draaifuncties om het bouwen nog leuker te maken.De LEGO-groep maakt al meer dan 20 jaar bouwbare replica's van iconische Star Wars-ruimteschepen, -voertuigen, -locaties, en -personages. Het grote aanbod aan bouwbare modellen om mee te spelen en te tonen zullen fans van alle leeftijden blij maken. Bovendien zijn het fantastische cadeaus voor verjaardagen of andere gelegenheden voor elk kind.De speederbike is ca. 3 cm hoog, 12 cm lang en 3 cm breed. Bevat 105 stukken.Jonge fans kunnen alle actie uit de film Star Wars: The Empire Strikes Back naspelen met dit Snowtrooper Battle Pack (75320). De set bevat 4 LEGO minifiguren met verschillende blasters, een bouwbare Imperial Hoth speederbike, een noppenschietende E-Web zware snelvuurblaster en een loopgraaf van sneeuw met extra munitie. Dit bouwspeelgoed is een geweldig cadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar, waarmee ze hun verzameling Snowtroopers kunnen uitbreiden en nieuwe speelmogelijkheden krijgen voor hun andere LEGO Star Wars sets.

Digitale bouwfuncties
Deze set bevat stapsgewijze bouwinstructies. Bekijk ook de digitale instructies in de LEGO Bouwinstructies app. Hier vind je zoom- en draaifuncties voor een nog leukere bouwervaring.

Creatief speelplezier
De LEGO Groep maakt al meer dan 20 jaar bouwbare versies van beroemde Star Wars ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages. Er is een groot assortiment bouwmodellen om mee te spelen en neer te zetten voor fans van alle leeftijden.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....