LEGO 71456 Mevr. Castillo's schildpadbusje

Bij SpeelGoedNL: €  38,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71456
Leeftijd : 7+
Releasedatum : 7-2023
Onderdelen : 434
EAN : 5702017419268
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® DREAMZzz™ Mevr. Castillo's schildpadbusje 71456 bouw- en speelset; bevat 2 mogelijke manieren voor kinderen vanaf 7 jaar om het schildpadbusje uit de tv-serie te bouwen (434 onderdelen)

LEGO 71456 Mevr. Castillo's schildpadbusje

Laat kinderen van 7 jaar en ouder op avontuur gaan in de droomwereld met mevr. Castillo, Mateo en Zoey in deze LEGO® DREAMZzz™ Mevr. Castillo's schildpadbusje (71456) bouwset. De set is gebaseerd op de spannende tv-serie DREAMZzz en biedt 2 manieren om een geweldig voertuig te bouwen.

1 busje, 2 manieren om te bouwen

De wagen van mevrouw Castillo heeft beweegbare wielen en een afneembaar dak. Kinderen kunnen hem op 2 manieren aanpassen met behulp van de bouwinstructies op basis van verhalen. In de feestmodus kan het schildpadbusje worden uitgerust met een beweegbare boom, een draaiende cactus en een schatkist die open kan. In de vliegende onderzeeërmodus kunnen kinderen een raket en een bewegende periscoop toevoegen. Deze versie bevat ook een versie van de Cactuskat, die ernaast kan vliegen. Dubbel zo veel creativiteit en speelplezier dus!

Fantastische minifiguren

De bouw- en speelset is inclusief minifiguren van mevrouw Castillo, Mateo en Zoey, die allemaal in het busje kunnen zitten.Mevrouw Castillo is in haar stoel in slaap gevallen en is in de droomwereld. Nu kun je samen met haar, Mateo, Zoey en Z-Blob hun droomwagen bouwen om nachtmerries te verslaan in deze coole LEGO® DREAMZzz™ bouwset! Bouw het busje in de feestmodus om tegen nachtmerries te strijden of in de onderzeeërmodus om ze te achtervolgen!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....