LEGO 71414 Uitbreidingsset: Conkdors hoofdmepper

Bij SpeelGoedNL: €  12,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71414
Leeftijd : 6+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 130
EAN : 5702017399874
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Super Mario
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Conkdors hoofdmepper 71414 bouw- en speelset; cadeauset voor kinderen vanaf 6 jaar; te combineren met een startset voor interactief speelplezier (130 onderdelen)

LEGO 71414 Uitbreidingsset: Conkdors hoofdmepper

Fans kunnen met deze Uitbreidingsset: Conkdors hoofdmepper de strijd aangaan met een groot personage in hun zelfgebouwde LEGO® Super Mario™ wereld.LEGO® Super Mario™ fans nemen het op tegen een groot personage met deze Uitbreidingsset: Conkdors hoofdmepper (71414). Het bevat een grote, bouwbare Conkdor figuur om het tegen op te nemen met een interactieve LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™ figuur (niet inbegrepen). Spring op de knop en ontwijk de grote snavel en lange nek van de Conkdor als hij aanvalt. Stamp vervolgens op zijn hoofd om hem te verslaan. Gebruik de springplank om de Conkdor weer op te laten staan.

Bijbehorende app
Deze creatieve speelset is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar die een LEGO Super Mario startset bezitten (71360, 71387 of 71403 – vereist om te kunnen spelen). Download de LEGO Super Mario app voor bouwinstructies, inspirerende ideeën en meer om hun creatieve ervaring nog leuker te maken.

Level up!
Met de LEGO Super Mario startsets en uitbreidingssets om te verzamelen kunnen fans hun eigen unieke levels maken, uitbreiden en ombouwen om digitale munten te verzamelen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....