LEGO 71402 Personagepakketten – serie 4

Bij SpeelGoedNL: €  3,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71402
Leeftijd : 6+
Releasedatum : 1-2022
Onderdelen : 29
EAN : 5702017155227
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Super Mario
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO 71402 Super Mario Poppetje Personagepakketten – Serie 4, Speelgoedfiguren, 1 Unit, Speelgoed voor kinderen

LEGO 71402 Personagepakketten – serie 4

Creëer nog meer avontuurlijke levels met de Super Mario Personagepakketten – serie 4 (71402), een LEGO Mario-verrassingszakje met Super Mario-poppetjes. Dit Mario-speelgoed voor kinderen vanaf 6 jaar bevat een geheim bouwbaar personage met een Action Tag in elk pakket, plus een klein bouwsel om als standaard te gebruiken of het speelplezier te vergroten. Kinderen kunnen 10 LEGO Super Mario-figuren verzamelen: een Mechakoopa, Para-Biddybud, Stingby, Bully, Freezie, Ant Trooper, Goombrat, Muntkoffer, Scaredy Rat en een babypinguïn. Elk poppetje is ontworpen om gebruikt te worden met een startset (71360 of 71387 - apart verkrijgbaar), die je nodig hebt om interactief te kunnen spelen.De LEGO Mario-verrassingszakjes bevatten ook bouwinstructies. Deze instructies vind je ook op de begeleidende LEGO Super Mario-app, net als functies voor digitale weergave om het bouwen extra leuk te maken.De Super Mario LEGO-sets brengen de Super Mario-personages tot leven. Met het Super Mario-speelgoed kunnen fans unieke levels maken, uitbreiden en herbouwen om urenlang digitale munten te verzamelen. Bovendien is dit verzamelspeelgoed voor kinderen een geweldig cadeau voor elke gelegenheid.Bevat 29 stukken.Bouw levels met nog meer spektakel met de Personagepakketten – serie 4 (71402) voor kinderen vanaf 6 jaar. Elk pakket bevat een willekeurig bouwbaar personage met een actielabel, plus een minimodel dat je als standaard of bij het spelen kunt gebruiken. Er zijn 10 LEGO Super Mario personages om te verzamelen: een Mechakoopa, Para-Biddybud, Stingby, Bully, Freezie, Ant Trooper, Goombrat, Coin Coffer, Scaredy Rat en een babypinguïn. Je hebt een startset (71360 of 71387) nodig om ermee te kunnen spelen.

Gedrukte en digitale instructies
De zakjes zijn een leuk cadeautje als beloning voor kinderen en bevatten een bouwhandleiding. Daarnaast vind je instructies in de bijbehorende LEGO Super Mario app, plus digitale weergavefuncties voor een nog leukere bouwervaring.

Grenzeloos spelen
LEGO Super Mario speelgoedsets brengen Super Mario personages tot leven in de echte wereld. Met de startsets, uitbreidingssets en power-uppakketten kunnen bouwers hun eigen levels bedenken en aanpassen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....