LEGO 71400 Uitbreidingsset: Reuzen-Urchins strandattractie

Bij SpeelGoedNL: €  59,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71400
Leeftijd : 7+
Releasedatum : 1-2022
Onderdelen : 536
EAN : 5702017155203
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Super Mario
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO 71400 Super Mario Uitbreidingsset: Reuzen-Urchins Strandattractie met Yoshi, Cheep-Cheeps en Dolfijn, Kinderen van 7

LEGO 71400 Uitbreidingsset: Reuzen-Urchins strandattractie

Maak een avontuurlijk level met de LEGO Super Mario Reuzen-Urchins Strandattractie uitbreidingsset (71400), een speelgoedset voor kinderen van 7 jaar en ouder. De set bevat een achtbaan met een LEGO-figuur van een dolfijn waar LEGO Mario- of LEGO Luigi-figuren (niet inbegrepen) op kunnen zitten terwijl ze het supersterblok uit de palmboom proberen te schudden en een Reuzen-Urchin omver proberen te werpen. Laat Cheep-Cheeps via een sprong op de brug belanden en verzamel meer digitale munten voor spectaculaire sprongen van de springplank en leuke interacties met de Gele Yoshi-speelgoedfiguur (Let op: je hebt de 71360- of 71387-startset nodig om interactief te kunnen spelen). Met de modulaire LEGO Super Mario-bouwspeelgoedsets kunnen fans unieke levels uitbreiden, en opnieuw in elkaar zetten om urenlang munten te verzamelen. Luigi's Mansion-sets vormen een leuke uitdaging voor de geest, met LEGO Luigi als held. Deze griezelige avonturen worden nog leuker als je een team vormt met de rest van het gezin en samen met de Spookzuiger (apart verkrijgbaar in set 71397) de spoken verslaat. De verzamelbare LEGO Super Mario-speelgoedsets, -figuren en -uitbreidingssets zijn geweldige cadeaus voor kinderen. Bekijk de LEGO Super Mario-app voor bouwinstructies, ideeën en meer.Afmetingen: de basisvorm is ca. 12 cm hoog, 49 cm breed en 47 cm lang.Bevat 536 stukken.Maak een level boordevol actie met de LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Reuzen-Urchins strandattractie (71400) voor kinderen vanaf 7 jaar. De set bevat een achtbaan met een LEGO figuur van een dolfijn waarop LEGO Mario of LEGO Luigi (figuren niet inbegrepen) een rit kunnen maken terwijl ze proberen het supersterblok uit de palmboom te schudden en een Reuzen-Urchin om te gooien. Laat Cheep Cheeps 'opspringen' door op de brug te springen en verzamel extra digitale munten voor spectaculaire duiken en leuke interacties met gele Yoshi. (Let op: je hebt de startset 71360 of 71387 nodig.)

Samen plezier maken
Deze set is een geweldig cadeau voor jonge trendsetters om alleen of samen mee te spelen. Kijk voor de bouwinstructies, creatieve tips en meer in de bijbehorende LEGO Super Mario app.

Onbeperkt spelen
Met de LEGO Super Mario startsets, uitbreidingssets en power-uppakketten kunnen fans hun eigen unieke levels maken, uitbreiden en ombouwen voor urenlang spelen en munten verzamelen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....