LEGO 71399 Uitbreidingsset: Luigi’s Mansion™-hal

Bij SpeelGoedNL: €  39,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71399
Leeftijd : 7+
Releasedatum : 1-2022
Onderdelen : 504
EAN : 5702017155197
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Super Mario
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO 71399 Super Mario Uitbreidingsset: Luigi's Mansion-hal, Kinderspeelgoed met Poppetje van Polterpup, Bogmire en Boo

LEGO 71399 Uitbreidingsset: Luigi’s Mansion™-hal

Met de Luigi's Mansion-hal uitbreidingsset (71399) kunnen kinderen van 7 jaar en ouder een kerkhof onderzoeken, vijanden verslaan en nog veel meer. Het kerkhof bevat een gloednieuwe startplaat (verkrijgbaar vanaf januari 2022), een poort, een schaduwbal om Bogmire omver te kegelen en een manier om de deur van het landhuis te openen. In de hal van het landhuis vind je een draaiend platform en een digitaal gouden bot voor een brave Polterpup. De LEGO Mario-set bevat drie LEGO-poppetjes: Polterpup, Bogmire en een Boo. (Let op: de LEGO Luigi- en LEGO Mario-figuren zijn niet inbegrepen. Je hebt de 71387- of 71360-startset nodig om interactief te kunnen spelen). Met de modulaire, bouwbare LEGO Super Mario-games kunnen fans unieke levels uitbreiden, herbouwen en creëren om urenlang digitale munten te verzamelen. De Luigi's Mansion-sets zijn een uitdaging voor de geest, met LEGO Luigi als held. Deze griezelige avonturen worden nog leuker als je een team vormt met de rest van het gezin en samen met de Spookzuiger (apart verkrijgbaar in set 71397) de spoken verslaat. De verzamelbare LEGO Super Mario-speelgoedsets, -figuren en -uitbreidingssets zijn geweldige cadeaus voor kinderen. Bekijk de LEGO Super Mario-app voor bouwinstructies, ideeën en meer.Afmetingen: de basisvorm is 12 cm hoog, 39 cm breed en 32 cm lang.Bevat 504 stukken.Verken een begraafplaats en versla je tegenstanders met de Uitbreidingsset: Luigi's Mansion-hal (71399) voor kinderen vanaf 7 jaar. De set bevat een startplaat (nieuw vanaf januari 2022), poort, schaduwbal om Bogmire omver te gooien en functie om de deur van het landhuis te openen. In de hal vind je een draaiend platform en een digitaal gouden bot om te verzamelen voor de lieve Polterpup. Met 3 LEGO figuren: Polterpup, Bogmire en een Boo. (Let op: figuren van LEGO Luigi of LEGO Mario zijnniet inbegrepen. Je hebt de startset 71387 of 71360 nodig.)

Leuk cadeau
Deze LEGO Super Mario speelgoedset is een topcadeau voor jonge trendsetters. Bekijk de LEGO Super Mario app voor de bouwinstructies, inspiratie en nog veel meer.

Samen spelen
Met Luigi's Mansion verzamelsets kunnen kinderen puzzels oplossen met LEGO Luigi als held. De avonturen worden nog leuker wanneer familieleden als team spelen en de Spookzuiger (apart verkrijgbaar in set 71397) gebruiken om spoken te verslaan.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....