LEGO 71398 Uitbreidingsset: Dorries strandboulevard

Bij SpeelGoedNL: €  30,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71398
Leeftijd : 6+
Releasedatum : 1-2022
Onderdelen : 229
EAN : 5702017155180
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Super Mario
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO 71398 Super Mario Spel Uitbreidingsset: Dorries Strandboulevard, Constructiespeelgoed met Krab voor Kinderen van 6

LEGO 71398 Uitbreidingsset: Dorries strandboulevard

Voeg een kleurrijk strandlevel toe aan het LEGO Super Mario-universum met de uitbreidingsset Dorries Strandboulevard (71398), een LEGO Mario-set voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit Super Mario-speelgoed bevat een LEGO-figuur van Dorrie, waar LEGO Mario of LEGO Luigi-figuren (apart verkrijgbaar) op kunnen rijden. Er is een wapen waarmee je een groene schelp naar de Huckit Crab-figuur kunt gooien, plus een bouwbaar zandkasteel, waterfontein en een boom, elk met coole functies die je activeert om toegang te krijgen tot de 123-blokken. (Let op: je hebt de 71360- of 71387-startset nodig om interactief te kunnen spelen).Deze verzamelbare constructiespeelgoedset is een geweldig cadeau voor innovatieve kinderen en je kunt er heel goed alleen of in een groepje mee spelen. Duik in de LEGO Super Mario-app voor bouwinstructies, creatieve ideeën en nog veel meer.Met de modulaire en bouwbare LEGO Super Mario-games kunnen fans unieke levels uitbreiden, herbouwen en creëren, en urenlang digitale munten verzamelen. De verzamelbare LEGO Super Mario-speelgoedsets, -figuren en -uitbreidingssets zijn fantastische cadeaus voor kinderen. Afmetingen: de basisvorm is ca. 12 cm hoog, 36 cm breed en 27 cm lang. Bevat 229 stukken.Voeg een kleurrijk strandlevel toe aan de LEGO Super Mario wereld met de Uitbreidingsset: Dorries strandboulevard (71398) voor kinderen vanaf 6 jaar. De set bevat een LEGO figuur van Dorrie waar LEGO Mario of LEGO Luigi (figuren niet inbegrepen) op kan zitten. Er is ook een lanceerder om een groen schild mee af te schieten richting de figuur van de Huckit Crab, plus een zandkasteel, fontein en boom met coole functies die de speler moet activeren om bij de 1-, 2- en 3-blokken te komen. (Letop: je hebt de startset 71360 of 71387 nodig.)

Bijbehorende app
Deze speelgoedset is een supercadeau voor jonge trendsetters, ideaal om alleen mee te spelen of om wedstrijdjes tegen elkaar te houden. In de LEGO Super Mario app vind je de bouwinstructies, creatieve inspiratie en nog meer leuks.

Eindeloze mogelijkheden
Met de modulaire LEGO Super Mario startsets, uitbreidingssets en power-uppakketten kunnen fans unieke levels maken, uitbreiden en ombouwen voor urenlang spelen en munten verzamelen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....