LEGO 60387 4x4 Terreinwagen avonturen

Bij SpeelGoedNL: €  24,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-60387
Leeftijd : 6+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 252
EAN : 5702017416427
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO City
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® City 4x4 Terreinwagen avonturen 60387 bouw- en speelset voor kinderen vanaf 6 jaar; inclusief een voertuig met grote wielen en hoge vering, plus 2 mountainbikes, een tent, 2 minifiguren en een dierenfiguur (252 onderdelen)

LEGO 60387 4x4 Terreinwagen avonturen

Er wachten je spannende kampeeravonturen met deze LEGO® City speelset, inclusief een 4x4 speelgoedterreinwagen, 2 fietsen, een tent, 2 minifiguren en een dierenfiguur.Kinderen kunnen elke dag kamperen met deze LEGO® City 4x4 Terreinwagen avonturen (60387) speelset. Het 4x4 voertuig heeft enorme banden met hoge vering voor een stoere uitstraling. Er zijn ook 2 mountainbikes, een LEGO tent en leuke accessoires zoals een kampvuur. Voeg de 2 minifiguren en de dierenfiguur toe en laat de reis maar beginnen!

Interactieve instructies maken het bouwen nog leuker
Deze speelset voor kinderen vanaf 6 jaar is inclusief eenvoudige bouwinstructies met afbeeldingen en de LEGO Builder app – een interactieve bouwhandleiding met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model van alle kanten kunnen bekijken terwijl ze het bouwen.

Speelgoed voor fantasierijk speelplezier
LEGO City Geweldige voertuigen speelsets bevatten voertuigen vol leuke functies voor op het land, op het water en in de lucht. Kinderen ontdekken realistische machines die tot de verbeelding spreken en ontwikkelen tijdens het bouwen en spelen hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....