LEGO 60371 Hoofdkwartier van hulpdienstvoertuigen

Bij SpeelGoedNL: €  54,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-60371
Leeftijd : 6+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 706
EAN : 5702017416311
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO City
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® City Hoofdkwartier van hulpdienstvoertuigen 60371 bouw- en speelset; inclusief een hoofdkwartier met 2 verdiepingen, brandweerhelikopter, politieterreinwagen, ambulance, boevenmotor, parkgedeelte en 5 minifiguren; prachtig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar (706 onderdelen)

LEGO 60371 Hoofdkwartier van hulpdienstvoertuigen

Dit alles-in-één LEGO® City Hoofdkwartier van hulpdienstvoertuigen met 2 verdiepingen is inclusief een brandweerhelikopter, politieauto en ambulance, plus 5 minifiguren.Kinderen kunnen aan de slag bij de politie, de brandweer en meerijden in een ambulance met deze alles-in-één LEGO® City Hoofdkwartier van hulpdienstvoertuigen (60371) speelset. Het 2 verdiepingen tellende hoofdkwartier zit boordevol functies voor fantasierijk speelplezier en wordt geleverd met een brandweerhelikopter, ambulance, politieterreinwagen en boevenmotor. En met 5 minifiguren zullen kinderen zich uren vermaken.

Inclusief een interactieve bouwgids voor elk model
Deze veelzijdige bouwset is inclusief eenvoudige gedrukte bouwinstructies met afbeeldingen en de LEGO Builder app – een digitale bouwpartner met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen elk model van alle kanten kunnen bekijken terwijl ze het bouwen.

Kinderen beleven volop actie
LEGO City bouwspeelgoed biedt inspiratie voor fantasierijke verhalen die het echte leven op een leuke en spannende manier weerspiegelen met gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en interessante personages.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....