LEGO 60321 Brandweerteam

Bij SpeelGoedNL: €  84,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-60321
Leeftijd : 7+
Releasedatum : 1-2022
Onderdelen : 766
EAN : 5702017161525
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO City, City Brandweer
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO 60321 City Brandweerteam, Constructiespeelgoed met Bouwbare Vlammen, Brandweerauto Speelgoed en Brandweerman Minifiguren

LEGO 60321 Brandweerteam

Dit LEGO City Brandweerteam (60321) kinderspeelgoed zit boordevol inspiratie voor fantasierijk speelplezier. Dit brandweerauto speelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar bevat een sardienenfabriek met bouwbare LEGO-vlammen en een vat met een geheime saus, plus een speelgoedbrandweerwagen met trailer die waterstukjes afvuurt, een brandweermotorfiets en de pick-up van de brandweercommandant. Voeg de hond- en katfiguren toe en vijf minifiguren, waaronder twee LEGO City-tv-personages, en het speelplezier kan beginnen! Dit LEGO-brandweerkinderspeelgoed bevat een afgedrukte handleiding en interactieve digitale bouwinstructies. De digitale handleiding is onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies-app voor smartphones en tablets en bevat intuïtieve zoom- en draaifuncties zodat kinderen elk model vanuit alle hoeken kunnen visualiseren terwijl ze bouwen.LEGO City Adventures-politie- en brandweerspeelgoedsets zijn geknipt voor kinderen die dolle avonturen willen beleven met reddingsvoertuigen. Bovendien zijn het geweldige verjaardagscadeau-ideeën die fantasierijk rollenspel stimuleren met gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen en inspirerende personages. Kinderen bevinden zich middenin de actie en kunnen zelf bepalen wat er gebeurt. Deze kinderspeelgoedsets zijn geweldige verjaardagscadeaus voor kinderen vanaf 7 jaar.De sardienenfabriek is ca. 30 cm hoog, 34 cm breed en 32 cm lang.Bevat 766 stukken.Deze LEGO City Brandweerteam (60321) speelset zit vol inspiratie. De set voor kinderen vanaf 7 jaar bevat een sardientjesfabriek van 3 verdiepingen met wegklapbare LEGO vlammen en een vat met een 'geheime saus', een brandweerauto met aanhanger die waterelementen afvuurt, een brandweermotor en de pick-up van de commandant. Met figuren van een hond en kat en 5 minifiguren, waaronder 2 personages uit de LEGO City tv-serie.

Gedrukte en digitale bouwinstructies
Deze set bevat een gedrukte bouwhandleiding met afbeeldingen en digitale bouwinstructies. Deze intuïtieve gids kun je vinden in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets en bevat zoom- en draaifuncties waarmee kinderen elk model tijdens het bouwen vanuit alle hoeken kunnen bekijken.

Creatieve speelmogelijkheden
Met LEGO City speelsets bevinden kinderen zich midden in de actie met gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en leuke personages voor fantasierijk spel, gebaseerd op situaties uit het echte leven.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....