LEGO 60200 Hoofdstad

Adviesprijs: €  139,99

Korting: -11%

Bij SpeelGoedNL: €  124,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw en GRATIS (standaard) verzending
Artikelnummer : LE-60200
Leeftijd : 6-12
Releasedatum : Juni 2018
Onderdelen : 1211
EAN : 5702016109580
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO City, City Stadsleven
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO City 60200 Hoofdstad

Koop een ijsje en ontdek de fantastische LEGO City 60200 Hoofdstad! Rijd met je elektrische auto het centrum in en laad de wagen op bij het laadstation terwijl je naar de kiosk gaat voor een heerlijke hotdog. Neem een kijkje bij de bouwplaats van het museum en bewonder de holbewoner. Voer daarna wat trucjes uit op de skatebaan. Breng een bezoek aan het dakterras van het hotel om de hele stad van bovenaf te bekijken en speel daarna de toerist op de dubbeldeksbus die langs alle bezienswaardigheden rijdt. Er valt van alles te beleven in LEGO City's drukke centrum... maar kijk uit voor de verkeersagent!

Bekijk alle bezienswaardigheden in het centrum van de hoofdstad!

Tour door de binnenstad van de LEGO City Hoofdstad met onder andere een hotel van 2 verdiepingen, een museum in aanbouw, een kiosk, een laadstation, 6 voertuigen, een skatebaan met basketbalring en 13 minifiguren.

Geniet van de drukte in LEGO City met de prachtige set 60200 Hoofdstad! Deze leuke stadsset bestaat uit een hotel van 2 verdiepingen met een dakterras, een museum in aanbouw, een kiosk met een zitje, een laadstation voor elektrische auto's en een skatebaan met een basketbalring en een klimwand. De set bevat ook een kraan met een bewegende arm, een dubbeldeksbus voor toeristen, een tuktuk van waaruit ijsjes worden verkocht, een elektrische auto, een sportwagen, een politiemotor en 13 LEGO minifiguren.
 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....