LEGO 42616 Heartlake City muzikale talentenjacht

Bij SpeelGoedNL: €  54,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-42616
Leeftijd : 7++
Releasedatum : 1-2024
Onderdelen : 669
EAN : 5702017589367
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Friends
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Het LEGO® Friends Heartlake City muzikale talentenjacht speelgoed wordt geleverd met 4 LEGO Friends personages en is een leuk cadeau voor kinderen die van talentenjachten houden.

LEGO 42616 Heartlake City muzikale talentenjacht

Kinderen kunnen hun eigen shows geven met deze LEGO® Friends Heartlake City muzikale talentenjacht speelset (42616) voor meisjes en jongens vanaf 7 jaar. De set bevat een podium met een backstagegedeelte, een jurytafel, 4 minipoppetjes en veel accessoires.
Deze speelgoedset biedt kinderen urenlang speelplezier. Zangeres Ley-La wordt vergezeld door een keyboardspeler en een drummer en er zijn speciale tandwielfuncties om de twee figuren te laten bewegen terwijl ze optreden op hun eigen podium. Kinderen kunnen opvallende momenten creëren door Ley-La op het draaibare platform te plaatsen, klaar voor haar grote entree. Het verhaal gaat verder wanneer de deelnemers zich backstage ontspannen. Vervolgens kunnen kinderen de grote finale naspelen, waarin Andrea de knoppen op de jurytafel gebruikt om de winnende act te kiezen.
Dit speelgoed voor rollenspellen is een leuke cadeautip met muziekthema voor kinderen en een ideale bouwset om de sociale en emotionele ontwikkeling te bevorderen.Wie wint de grote muziekwedstrijd van Heartlake City? Kijk hoe de deelnemers presteren en help jurylid Andrea beslissen wie de eerste plaats krijgt. Zangeres Ley-La is een van de deelnemers. Er is ook een keyboardspeler en een drummer. Draai het platform om Ley-La te onthullen terwijl ze aan haar grote optreden begint. Op welke knop zal Andrea drukken? Na de show kunnen de deelnemers ontspannen en backstage vrienden maken.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....