LEGO 42127 THE BATMAN - BATMOBILE™

Bij SpeelGoedNL: €  104,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw en GRATIS (standaard) verzending
Artikelnummer : LE-42127
Leeftijd : 10+
Releasedatum : 1-2022
Onderdelen : 1360
EAN : 5702016912630
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Technic, LEGO Super Heroes
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO 42127 Technic THE BATMAN - BATMOBILE, Modelauto van de 2022 filmset, voor Kinderen, Auto Speelgoed met Verlichtingsstenen en Authentieke Functies

LEGO 42127 THE BATMAN - BATMOBILE™

Superheldenfans zullen genieten van de uitdaging waarbij ze de iconische BATMOBILE-wagen nabouwen in LEGO Technic-vorm. De zeer gedetailleerde bouwset is geïnspireerd op de BATMOBILE uit de film THE BATMAN (2022) en bevat een levensecht ontwerp boordevol coole kenmerken. Het model is inclusief twee verlichtingsstenen: één rode en één gele. Het rode licht geeft de doorzichtige motor aan de achterkant een prachtige gloed, terwijl de gele steen de grille verlicht. Met voorwielbesturing, differentieel op de achterwielen en ronddraaiende vlam, plus deuren en motorkap die open kunnen. Kinderen zullen het fantastisch vinden om het model vanuit alle hoeken te bekijken voordat ze het een mooi plekje geven als ode aan hun favoriete superheld.De realistische bewegingen en mechanismen van LEGO Technic-bouwsets laten bouwers van alle leeftijden op een laagdrempelige en levensechte manier kennismaken met de wereld van techniek. De LEGO Technic-modelbouwpakketten zijn een geweldige kennismaking met techniek en een prachtig cadeau voor verjaardagen van kinderen of tieners, of voor ‘zomaar’ tussendoor.Afmetingen: ca. 11 cm hoog inclusief stuurwiel en bovenste vlam; 45 cm lang inclusief vlam aan achterkant; ca. 17 cm breed.Bevat 1360 stukken.Superheldenfans zullen genieten van de uitdaging waarbij ze de iconische BATMOBILE wagen nabouwen in LEGO Technic vorm. Deze zeer gedetailleerde speelgoedauto is geïnspireerd op de BATMOBILE uit de film THE BATMAN (2022) en heeft een levensecht ontwerp boordevol coole kenmerken.

Licht in de duisternis
Het model is inclusief 2 verlichtingsstenen – 1 rode en 1 gele. Het rode licht geeft de doorzichtige motor aan de achterkant een prachtige gloed, terwijl de gele steen de grille verlicht. Metvoorwielbesturing, differentieel op de achterwielen en ronddraaiende vlam, plus deuren en motorkap die open kunnen. Kinderen zullen het fantastisch vinden om het model vanuit alle hoeken te bekijken voordat ze het een mooi plekje geven als ode aan hun favoriete superheld.

Een geweldige kennismaking met techniek
De realistische bewegingen en mechanismen van LEGO Technic bouwsets laten bouwers van alle leeftijden op een laagdrempelige en levensechte manier kennismaken met de wereld van techniek.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....