LEGO 41809 Hedwig™ Potloodhouder

Bij SpeelGoedNL: €  18,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-41809
Leeftijd : 6+
Releasedatum : 2-2023
Onderdelen : 518
EAN : 5702017421209
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Harry Potter
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Geef de creativiteit van een Harry Potter™ fan een boost met een potloodbakje, een notitiehouder in de vorm van een envelop, DOTS tegels en ontwerpinspiratie.

LEGO 41809 Hedwig™ Potloodhouder

Ken je een dierenliefhebber of Harry Potter™ fan van 6 jaar of ouder die van knutselen houdt? Denk dan eens aan deze leuke en handige LEGO® DOTS Hedwig™ Potloodhouder (41809). Deze set met bureauaccessoires is een geweldig cadeau om elke dag mee te spelen en bevat een potloodbakje met een uilvormige voorkant en beweegbare vleugels, een notitiehouder in de vorm van een envelop en heel veel tegels. Het bakje is makkelijk in elkaar te zetten met behulp van het bijgeleverde voorbeeld. Op de buitenkant is er volop ruimte voor ontwerpen. Kinderen kunnen hun favoriete patronen toevoegen en de items personaliseren om ze aan te passen aan hun kamer of stemming. De set bevat ook ontwerpinspiratie, voor het geval dat!

Creatief bezig zijn
Met de verschillende DOTS sets ervaren kinderen hoe leuk het is om op creatieve manieren met LEGO stenen te experimenteren. Alles is mogelijk met dit handige pennenbakje met notitiehouder. Kinderen kunnen meteen vanuit de doos hun eigen bureauaccessoires creëren.Ruim je bureau op met de hulp van een gevederde vriendin! Maak het LEGO® DOTS Hedwig™ potloodbakje en de notitiehouder in de vorm van een envelop en begin met versieren. Kies patronen van het bijgeleverde voorbeeldvel of laat je creatieve magie de vrije loop en maak je eigen ontwerp. Zodra je klaar bent, kun je het potloodbakje en de houder gebruiken om belangrijke dingen in te bewaren en je bureau netjes te houden. Toe aan iets anders? Maak een nieuw ontwerp!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....