LEGO 41806 Ultieme feestset

Bij SpeelGoedNL: €  41,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-41806
Leeftijd : 6+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 1154
EAN : 5702017432182
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® DOTS Ultieme feestset 41806 knutseldecoratieset; een leuke set voor creatieve verjaardagsfeestjes; het pakket bevat een heleboel inspiratie voor het versieren en feestartikelen voor kinderen van 6 jaar en ouder (1154 onderdelen)

LEGO 41806 Ultieme feestset

Vergroot de feestvreugde en stimuleer de creativiteit van kinderen met de Ultieme feestset, inclusief armbanden, bouwbare cupcakes een slinger en meer.Raak de juiste snaar bij creatieve kinderen van 6 jaar en ouder met deze leuke LEGO® DOTS Ultieme feestset (41806). De set is snel in elkaar te zetten, zodat kinderen snel aan de slag kunnen met versieren en experimenteren. Een ideale manier voor ouders om een groepje kinderen op een leuke manier bezig te houden!

Het ultieme LEGO DOTS feest
Er zijn 6 cupcakes met afneembare 'glazuurlaag' en een geheim opbergvakje, 6 armbanden en een 6-delige slinger met ophangtouw, plus een heleboel tegels,vlaggen, bedeltjes en stickers voor kinderen om zichzelf uit te drukken zoals zij willen. Er is ook feestinspiratie inbegrepen om ouders te helpen hun kind de leukste dag ooit te geven.

Geweldig idee voor knutselfans
Met de verschillende DOTS sets ervaren kinderen hoe leuk het is om op creatieve manieren met LEGO stenen te experimenteren, want alles wat kinderen maar kunnen bedenken is mogelijk. Deze set is ideaal voor een creatieve groepsactiviteit met leuke cadeautjes om mee naar huis te nemen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....