LEGO 41805 Creatief dierenlaatje

Bij SpeelGoedNL: €  20,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-41805
Leeftijd : 6+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 643
EAN : 5702017421179
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® DOTS Creatief dierenlaatje 41805 knutselset; leuke opbergruimte om je passie voor dieren te laten zien; zelfstandig spel voor creatieve kinderen en knutselfans van 6 jaar en ouder (643 onderdelen)

LEGO 41805 Creatief dierenlaatje

Inspireer de creatieve eigenzinnigheid van een dierenfan met dit LEGO® DOTS kamerdecoratievoorwerp: een lade die open kan en een heleboel DOTS tegels om hem te versieren.Ken je een dierenliefhebber van 6 jaar of ouder die houdt van kunst en ontwerp? Beide interesses komen samen in dit handige en leuke LEGO® DOTS Creatief dierenlaatje (41805)! Deze set is geschikt voor korte, dagelijkse speelmomenten en bevat een doosje met een werkende lade die genoeg opbergruimte biedt, plus een heleboel gekleurde tegels. De lade is eenvoudig en intuïtief in elkaar te zetten en aan de buitenkant is volop ruimte waarop kinderen hun favoriete dier kunnen ontwerpen. Ze kunnen hundierenlaatje helemaal eigen maken, zodat het bij hun kamer, passie of stemming past.

Knutselen en creativiteit
Met de verschillende DOTS sets ervaren kinderen hoe leuk het is om op creatieve manieren met LEGO stenen te experimenteren. Alles wat kinderen maar kunnen bedenken is mogelijk met dit leuke en handige dierenlaatje. DOTS sets zitten vol mogelijkheden om zelfstandig spel te stimuleren bij creatieve kinderen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....