LEGO 41803 Extra DOTS - serie 8 – Glitters en glans

Bij SpeelGoedNL: €  3,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-41803
Leeftijd : 6+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 115
EAN : 5702017419909
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® DOTS Extra DOTS - serie 8 – Glitters en glans 41803 knutseldecoratieset; leuk zakje vol tegels voor nieuwe ontwerpmogelijkheden; een creatief cadeau voor kinderen en fans van zelfexpressie en bling van 6 jaar en ouder (115 onderdelen)

LEGO 41803 Extra DOTS - serie 8 – Glitters en glans

Geef kinderen een leuk extraatje dat hun creatieve spel uitbreidt met een Extra DOTS - serie 8 – Glitters en glans zakje, met 115 tegels vol bling.Creatieve kinderen van 8 jaar en ouder en knutselfans zullen dit Extra DOTS - serie 8 – Glitters en glans (41803) zakje geweldig vinden! Ze kunnen het combineren met alle verschillende LEGO® DOTS sets. Met deze extra tegels kunnen kinderen hun ontwerpen aanpassen en afstemmen op hun interesses, stijl of kamer.

Extra creativiteit in zakje
Dit zakje bevat 115 kleurrijke tegels, waaronder gekleurde tegels, iriserende tegels, glittertegels en tegels met sterrenopdruk en 3D-effect, plus 10 van dein totaal 16 mogelijke speciale tegels met opdruk en thema's zoals muziek, liefde, dieren en de ruimte.

Creatieve ontwerpsets
Met de verschillende DOTS sets ervaren kinderen hoe leuk het is om op creatieve manieren met LEGO stenen te spelen. Dit zakje kan worden gecombineerd met alle andere knutselsets (apart verkrijgbaar). Een leuk cadeautje voor een kind dat een extraatje heeft verdiend voor allerlei nieuwe creatieve mogelijkheden.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....